RedDevilCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Koupili jsme v týdnu octavii, která dle mého názoru pěkně táhne. Co jsem tu četl, tak má turbo zabírat od cca 1800otáček, já bych řekl, že mě zabírá pěkně už od cca 1500. Je možné že je motor poladěný? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Lze to poznat VAG-comem či jinou diag., např. dle požadavku na tlak turba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 A podle chodu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Podle chodu asi nepoznáš nic, ideální je diag, nebo rovnou sw porovnat. s orig. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Nejlepe dat na brzdu, zmerit vykon. Obcas jsou ty SW tak zmasakrovane ze ani neni zvedlej tlak turba apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 To máš pravdu, brzda je přesná v kombinaci s porovnáním sw. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Tak jsem byl dneska u mechanika co par těch motor§ viděl a řikal, že to nevypadá na čip, ale že jede dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.