Guest alchemist Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Zdravím hoši, vlastním octaviu 2 1.9TDI iba 3 mesiace a mám problem z rádiom,na mieste hrá pekne ale za jazdy stráca signál a zaćina šumiet, mysliel som ze je problem v antene tak som kupil original antennu včetne zosilnovaca, ale problém stale pretrváva, dnes som si dokúpil pridavny zosilnovac za rádio ale stale to nefunguje spravne, viete mi prosim poradiť kde môže byt chyba? dakujem za odpovede :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Zdravím hoši, vlastním octaviu 2 1.9TDI iba 3 mesiace a mám problem z rádiom,na mieste hrá pekne ale za jazdy stráca signál a zaćina šumiet, mysliel som ze je problem v antene tak som kupil original antennu včetne zosilnovaca, ale problém stale pretrváva, dnes som si dokúpil pridavny zosilnovac za rádio ale stale to nefunguje spravne, viete mi prosim poradiť kde môže byt chyba? dakujem za odpovede :) Zkus zajet do servisu a nechat přehrát software. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Pls necituj.... podle mne je vyhnila antena ... podivej se na uroven signalu na diag a jestli tam neni nzapsana nejaka zavada.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.