PitrsCZ Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je možný nějakým způsobem prodloužit interval u Comming Home z 10s např. na 20-30. Našel jsem, že pokud zůstanou otevřené nějaké dveře, tak to trvá 60s, ale to nepovažuju jako ideální řešení. Disponuju HEX-CAN kabelem s VCDS 12.12.0 a LCode 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 bych řekl, že dle auta to jde i maxidotu a jinak vagem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PitrsCZ Odesláno Listopad 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Kolega by to chtěl nastavit na Yetim, ale říkal, že projížděl Maxidot a nic nenašel. Chvíli jsem googlil, ale taky nic, tak s ptám tady jestli to vůbec nějak jde. VAG není problém, ten mám, ale kde v něm to najít... Projižděl jsem tohle téma http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=64 ale o tomhle tam nic není, jen jak comming vypnout nebo zapnout. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Listopad 12, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 já mám OII 2008 a jde mi to přes maxík, vagem určitě taky,ale z hlavy nevím kde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dj_slim Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 Je možnost, a pakliže ano, tak co je třeba udělat pro to, abych měl také leaving a comming home. Mám OII před FL. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 4, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2013 staci nakodovta! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Určitě stačí jen nakódovat, umí to každá jednotka? dj_slim>> Máš tu příslušnou sekci pro před FL a tohle je tam v Důležitých ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2163 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 umi to i 23bit verze 2005rok to normalne slo nakodovat bez destaku a v maxidotu mas ty 2 polozky,zvolis si casovy interval vypinac svetel pak nechas otoceny na svetla a vypnes motor svetla sviti tak dlouho jak si jo dmastavis,odemknes tak se taky rozsviti a to vzdy kdyz nemas svetelny senzor akorad si nejsem jist jestli to funguje i u halogen svetel u xenonu to funguje urcite ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 funguje to u všech jednotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Dík za info ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miki1412 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Nastavovani techto intervalu muzu menit v palubnim pc v sekci komfortni nastaveni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.