speKtis Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Zdravím. Potřeboval bych odněkud v prostoru nad pedály natáhnout stálých +12V do rádia. Nechce se mi to tahat od baterky, protože tam již mám vedený tlustý kabel do zesilovače, tak ať to zase na baterce není jak na věšáku.. Zkusil jsem to napětí vzít ze svorkovnice co je hned na pedály (vedou tam červené kabely z baterie) jenže jakmile jsem tam kabel napojil, přestalo mi jít zamykání / odemykání pomocí dálky. Po odpojení je vše zase OK. Žádnou z těch svorek tam nemám volnou, a nerad bych zase experimentoval co vyřadím z provozu příště. Tak se ptám, zda s tím má někdo zkušenosti, popř. nápad jak na to, díky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 zase zalezi z jake svorky jsi to tahal.Druha vec,proc to tahas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 15, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 speKtis: proč chceš tahat k rádiu stálých 12V, když už to tam je natáhlý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 Už vyřešeno... Protože to vypadalo tak, že je v té kabeláži někde problém a to napětí tam neni.. Nakonec byly přehozené drátky na rádiu.. Člověk nad tim stráví den a pak toto :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.