Sirda Odesláno Listopad 19, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2013 Zdar, tak jsem 14 dní po koupení auta zjistil, že bylo bourané. Okno u spolujezce má rok výroby 07 ostatní mají 01 -02. Přední okno sice stejny výrobce, ale rok je tam --. Takže hádám oba blatníky. Co je horší, uvnitř v kabině u spolujezce i řidiče na boční straně, jsou vidět stopy po bodovém svařování zvenku, podle mě byly měněné ty sloupky co drží dveře. Prosím někoho kdo se v tom vyzná o radu, co přesně to je. Taky jsem přišel na to, že když zmáčknu volant, je měkký!! Jakoby se propadne, takže střelený airback a kontrolka je tedy přepojená někam k jiné kontrolce. předem díky za rady, postřehy a informace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Pekna prace... urcite bourane a rozsah podle mne az na nosnik... Chtelo by to podrobnejsi prohlidku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Ak sa s tym nevies zmierit tak mu to chod oplieskat o hlavu, ak to nerobi bezne a je to obycajny smrtelnik mozno budes mat stastie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sirda Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Je to z bazaru. Dovolal jsem se pův. majitele, ten mi řekl že to bylo bourané...že to opravovali maníci co to dělají :( Ve smlouvě jsem našel poznámku: "karoserie: původní,opravovaná" Hádám, nemám šanci mu to vrátit, že? Jinak jsem už do toho dal servis pomalu za 18k, a to mi taky nevrátěji :( jinak, je toto něco, co se dá opravit? Myslím jako, když už to někdo udělal, může se toto měnit? Jinak dveře nevržou, nic není zkřížené a všechny se dovírají krásně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Potom mas este moznost to predat s takou istou poznamkou v zmluve :D co sa tej opravy tyka tak neviem ci to tak moze byt, ale ked ti vsetko sedi tak by som z toho az tak zufaly nebol :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Takhle po opravě je každá třetí....jen to holt majitelé neví. Pokud je vše OK tak klid a jezdi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Jenže jak se takové auto bude chovat při bouracce ? Není oprava jako oprava . . . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maslo23 Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 bud neresit a jezdit a nebo prodat a koupit funglovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sirda Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Tak airbag tam je. Mno, vidím to tak že sundám blatníky s těma plastama a pořádně na to kouknu, případně ošetřím proti rzi. Jde tedy o sloupky co drží panty dveří + ta vyztuha na které je přišroubovaný blatník? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 neviděl bych to tak tragicky, ale každopádně se podívej detailněji na karoserii a ty sváry, ošetři barvou a doufej že to je dobře udělané, ale pokud se ti nekříží dveře, tak si myslím, že to tak hrozné nebude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sirda Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Tak to zkouknuli v servisu...prý to bylo nějak vytahované sloupky nebo co...proto ty body tam. Šavle prý původní, blatníky měněné, prah, jedny dveře(asi)možná pouze okno. Prý opraveno asi v době kdy auto mělo ještě větší cenu, tak e se s tím někdo pěkně sr*l :) Tak mám napůl radost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.