Guest JanXY Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 musis tam ist osobne ci chces ci nie musia ti odfotit celne Odkaz ke komentáři
Guest nikolas412 Odesláno Únor 17, 2015 Sdílet Odesláno Únor 17, 2015 Potrebujem poradit mám staru oktavku chcem si hornet ale neviem ako to je nechapem tomu nove auta maju hornet assist a stare auta maju hornet assist help ci ako to je? Odkaz ke komentáři
Guest strasiak6 Odesláno Únor 23, 2015 Sdílet Odesláno Únor 23, 2015 stara octavka? to ako veteran ci? Pokial mas celne sklo bez praskliny, pukliny cize bez akehokolvek poskodenia budes mat poiatenie hornet assist pokial by si mal prasklinu vacsiu ako 12mm sa mi zda tak už más asist help Odkaz ke komentáři
Guest nikolas412 Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 Nie veteran to nie je ale raz bude je to moje prve auto a kamos mi povedal ze ja hornet assist nemozem mat lebo mam stare auto ale asi si robil srandu alebo je zle informovany. Odkaz ke komentáři
Guest JanXY Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 Skor tipujem ze si z teba robil srandu ved na stranke mas vsetko ako a co funguje Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Vecer alebo v noci mi nieco padlo na auto alebo ho niekto chcel poskodi a mam rozbite celne nie uplne ale je tam prasklina do polovice celneho, vo stvrtok odchadze na stavbu do ciech a musim to dat co najrychlejsie opravit aby sme mohli ist do roboty, poradte kam s tym aby to bolo co najskor opravene, je to ducato tak ze celne bude treba asi objednat Odkaz ke komentáři
Guest somtvor Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 No pokial to chces prehnat cez havarinu tak na obhliadcu musis pockat inak by ti to neuznali a potom uz len nájst niekho kto ti to odvtedy spravi a to by v dnesnej dobe nemal byt taky problem Odkaz ke komentáři
Guest JanXY Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 ak pojdes do hornetu tak nemusis volat odhadcu oni si to vsetko pofotia opravia ti to hned ak nemaju celne tak do 24 hodin a este aj poistovnu vybavia Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 dakujem kamos mi tiez odporucil hornet a mal som statsie ze mali na sklade celne ako som potreboval tak ze doobeda som to tak zaniesol a rano som si bol pon a dnes sme uz prisli na stavbu tak ze je to v poriadku, dakujem Odkaz ke komentáři
Guest somtvor Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 a ako to bolo s tym obhliadcom? musel si na neho cakat a pootm to dat opravit ci ako? Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 10, 2015 Sdílet Odesláno Březen 10, 2015 nemusel nemam havarinu zaniesol som to hned do hornetu ale pýtal som sa na to a ze netreba ze oni to zdokumentuju a poslu poistovni Odkaz ke komentáři
Guest somtvor Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Vidíš tak to som nevedel ze netrba cakat na toho s fotacikom :) dobre vediet Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Mám otázku ohladom poistenie dodávok kolko to vychadza? Odkaz ke komentáři
Guest bartt Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 No to by aj mna dost zaujimalo idem kupit dodavku a neviem ci dat pripoistenie alebo hornet Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Staci si pozriet ich stranku na webe a zistite ze do 3,5tony je to 29€ Odkaz ke komentáři
Guest jezevec123 Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Dobrý den, máte někdo zkušenosti s výměnou v http://www.autosklo-novodvorska.cz/ ??? Jaká byla kvalita, ochota, služba... děkuju Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 1, 2015 Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 no s tym neviem ci ti niekto poradi vidim ich prvykrat, ja mam skusenost len s hornetom ale ten v cz nie je Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Prosim poradte ráno mi s placom volala frajerka ze si po nocnej nasla rozbite bocne sklo na aute a ze je kompletne mokre ked ze nad rano padal dazd so snehom. Nechala ho tam lebo vsade bolo sklo aja som tam zatial dal len igelit a auto doviezol do garaze poradte co s tym kde mi to co najrychlejsie opravia ked ze frajerka auto potrebuje a idu sviatky a ja neviem kam s tym ist, havarinu nema tak ze cez poistku sa to dat spravit nebude dat. dik za pomoc Odkaz ke komentáři
Guest bartt Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 No jedine to dat niekomu do servisu a pockat kým prídu sklá a dat to spravit to sa musi cele rozobrat povysavat aby nikde neostalo sklo a potom tam dat nove sklo a ak je tam elektrika tak to bude robota na dlho :/ na sklo budes cakat minimalne 4 dni mozno kratsie ak bude na sklade Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 čo 4 ale minimálne týždeň kým mi príde sklo nie je na sklade :( auto je zatial v garazi u nasich a ja chodim peso je to na porazenie Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 9, 2015 Sdílet Odesláno Duben 9, 2015 a prečo si na to nezavolal hornet?? Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 Co viem oni opravuju len čelné sklá a nie bočné a nemám ani to ich poistenie Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 13, 2015 Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 tak isto ako plati ze nemusis byt ich zakaznik ked mas priehlbinu na celnom alebo potrebujes vymenit celne tak im môžeš zavolať a oni ti pomozu ked mas rozbite bocne sklo a objednaju ti nove a behom 24 hodin ho možes mat u nich v servise Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 chapem ze pride technik a opravi prasklinu na celkon ale ako mi moze pomoct pri kompletne rozbitom bocnom skle tak to veru nechápem a neviem si to predstavit Odkaz ke komentáři
Guest somtvor Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 ja mam hornet a raz mi niekto nieco splietal o rozbitom bocnom okne ale tiez neviem ako to vtedy funguje a hlavne kolko to stoji Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 cele to prebehne tak ze technik donesie nahradu bocneho skla tak ze sa da auto pouzivat aj nadalej az kym nepride nahradne a oni ti to behom par hodin vymenia a auto je v poriadku Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 a co s tým sklom co je v aute roztrusene? hmmm a z coho je ta nahrada nemoze to dat nejaký zlodej dole a odist aj s autom? Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 to ti daju prec co sa plasis :D a ten plast je tvrdy a oni ti ho tam namontuju je to ako keby si tam mal sklo nikto sa ti do auta nedostane a hlave na druhy den ti daju nove bocne Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 no dobre a este mi povec kolko to stalo v hornete lebo to vidim na minimalne 200€ polozku Odkaz ke komentáři
krupso Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 na moje auto to stalo 79€ :) keby to dam do servisu stálo by ma to viac :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky