Přejít na obsah

Denní svícení + Hl. menu

Martin1990

Doporučené příspěvky

Zdravím chci se zeptat ted jsem zakoupil Octavii II combi FL a je zde zabudované světla pro denní svícení v mlhovkách. Je problém ten, že když zastrčím klíček do zapalování a dám do polohy 1 tak se mi denní svícení nerozsvítí i když mám ovladač světlometů v poloze 0. Dočetl jsem se v knížce že se to dá nastavit v menu auta, jenže to hl. menu mi nejde. Když stisknu na multif. volantu šipku vyskočí hlavní menu, ale když sjedu na nastavení a potvrdím tak vyskočí hláška TELEFON-nelze sparovat telefon nebo nějak tak zní ta hláška. Tak jestli víte jak to funguje a jak se dostat do menu vozu budu rád za každou radu, předem díky

Odkaz ke komentáři

Jestli mas navod k obsluze, tak tam je popsano jak se to aktivuje a deaktivuje. Je to neco s packou a delsim podrzeni, ne pres maxidot. Jinak navody jsou na strankach skody.

Do 3 sec. Po zap. zapalovani pritlacit packu smerovek smerem k volantu a zaroven ji posunout nahoru a podrzet min. 3 sec.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že auto má maxidot. Jinak díky. Ještě bych se chtěl zeptat proč mi ten maxidot nefunguje s multif. volantem. Auto vůbec na nic nereaguje, při stisknutí se mi objeví hl. nabídka, ale když kliknu na nastavení tak mi tam skočí TELEFON a hláška nenalezen spárovaný telefon a to mi dělá u všeho, minulý týden to šlo a najednou už to nejde, díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...