Martin1990 Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Zdravím chci se zeptat ted jsem zakoupil Octavii II combi FL a je zde zabudované světla pro denní svícení v mlhovkách. Je problém ten, že když zastrčím klíček do zapalování a dám do polohy 1 tak se mi denní svícení nerozsvítí i když mám ovladač světlometů v poloze 0. Dočetl jsem se v knížce že se to dá nastavit v menu auta, jenže to hl. menu mi nejde. Když stisknu na multif. volantu šipku vyskočí hlavní menu, ale když sjedu na nastavení a potvrdím tak vyskočí hláška TELEFON-nelze sparovat telefon nebo nějak tak zní ta hláška. Tak jestli víte jak to funguje a jak se dostat do menu vozu budu rád za každou radu, předem díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Jestli mas navod k obsluze, tak tam je popsano jak se to aktivuje a deaktivuje. Je to neco s packou a delsim podrzeni, ne pres maxidot. Jinak navody jsou na strankach skody. Do 3 sec. Po zap. zapalovani pritlacit packu smerovek smerem k volantu a zaroven ji posunout nahoru a podrzet min. 3 sec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 pokud má auto maxidot, tak jde přes maxidot, postup s páčkou platí pro vozi jen s palubákem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin1990 Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Myslím, že auto má maxidot. Jinak díky. Ještě bych se chtěl zeptat proč mi ten maxidot nefunguje s multif. volantem. Auto vůbec na nic nereaguje, při stisknutí se mi objeví hl. nabídka, ale když kliknu na nastavení tak mi tam skočí TELEFON a hláška nenalezen spárovaný telefon a to mi dělá u všeho, minulý týden to šlo a najednou už to nejde, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.