Přejít na obsah

Kontrolka teploty

Doporučené příspěvky

Zdar,

od té doby, co klesly teploty, se mi má po startu tendenci rozsvěcet červená kontrolka teploty v doprovodu pípání. Jenže auto stojí v garáži, kde je teplota 0+, takže určitě nemohlo zamrznout, i kdyby chtělo.

Další věc je už tady milionkrát popsané cukání po studeném startu (+ "klapaní" v pravé dolní části motoru), a jde z toho bílý dým (ve výfuku je sražená voda).

Netuší někdo, jestli to spolu nějak souvisí / kde je chyba?

//edit

Takže kontrolku by mělo vyřešit očistění elektrod. Ale nemůže tam být spojitost i s ostatním? Přeci jen je to všechno propojený teplotou.

Odkaz ke komentáři

Dnes sem jezdil po ZLíně .. Hledal sem firmu a nebyl čas tak sem na to docela šlapal a taky se mi rozsvítila kontrolka teploty.. Přitom teploměr ukazoval pořád tak jak má... Během chvíle to přestalo topit ,šel jen studený vzduch i když sem měl teplotu na plno ... Po chvíli zase všechno ok .. Nevím co se stalo ...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 2 roky později...

Ahoj, mám stejný problém. Po nastartování motoru se ozve pípání a na budících se mi rozsvítí kontrolka teploty chladící kapaliny. Kapalinu jsem dolil a je to stále stejné. Zkoušel jsem i očistit čidlo v expanzní nádobce, ale beze změny. Způsobuje tuto závadu opravdu čidlo v expanzní nádobce? Už tento problém někdo zdárně vyřešil??

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...