Přejít na obsah

postupné zrady a nefunkčnosti v elektrice


Guest Kevin Kesner

Doporučené příspěvky

Guest Kevin Kesner

zdravím chlapi, tak že začalo tím, že jsem si zapojoval led pásky pod nohy, napojil jsem to do A sloupku jakoby na stropní lampičku, když otevřu dveře tak se rozsvítí, v tom mi přestalo fungovat rádio a stropní lampička se nerozsvicuje po vyndání klíčku, jinak svítí, nejsem si vědom že bych nějaký drátek přestříhl nebo udělal zkrat, nevíte čím by to mohlo být? dále mi asi po 14 dní začal pořád svítit spínač ohřevu zadního okna, tudíž je pořád sepnutý, a dneska mi přestali fungovat reproduktory v levé části auto, vpravo fungují, nevíte čím by mohli tyto jednotlivé závady být, nebo jestli to může mít všechno nějakou spojitost? děkuji za každou radu

Odkaz ke komentáři

tieto problemy byvaju sposobene polamanymi bablikmi, a uhnitymi zvarmi, vlastna skusenost, mal som sice ine problemy ale vacsinou to boli uhnite ultrazvukove zvary, tie najst je dost makacka, podla schemy a farby izolacie prepichujem izolaciu a meram bez zataze potom pod zatazou, a ked je velky rozdiel tak zvar je niekde medzi.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
    • Dveře, jako že plech určitě stejný, ostatní věci jako zámek, spouštění okna a řj už mohou být jiné. Ale to se přehodí.
×
×
  • Vytvořit...