Spooky1 Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 Mirouch: Samozřejmě nemám tušení... Micbal: Kdy se nám i se svou kráskou dojedeš ukázat osobně? Ozzi: No já tě párkrát zahlédl... ale nevím jestli se to počítá, když parkuješ u mě u baráku a chodíš na kávu od té mojí... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 Dneska jsem potkal Otloukánka. Předjížděl mě za sjezdem z D3 kousek před kruháčem. Lepim se na něj, blikám a nic. Odbočoval někam k MANE. Je pravda jem jsem inkonginto ve francouzký pomstě. Fotku boužel nemám, bo jsem měl vedle sebe šéfa a to se nedá fotit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 Miro to byl brácha. Dělá v areálu MANE... Trochu mu chybi v autě převodovka. Konečně jsem to po třech měsících rozhodil... Tak snad bude mít už brzo svoje... :D Ale hned mu vynadam že taky nepozdravil... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 Ale prosím Tě, kdo by zdravil dámské přirození, to přece patří do kalhotek a ne na silnici. :-D No a kdy si uděláš čas na ty moje podložky? :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 Myslíš že budu OII umět jo? Bys taky musel někdy dojet... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Únor 28, 2018 Sdílet Odesláno Únor 28, 2018 Ty čoveče to asi jo. Ale ono to zase přijde a dorazim. Letos utčitě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 před 9 hodinami, Spooky1 napsal: Myslíš že budu OII umět jo? Bys taky musel někdy dojet... :P Tome....nebudeš, mirouch nedojede ??? před 9 hodinami, Spooky1 napsal: Myslíš že budu OII umět jo? Bys taky musel někdy dojet... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 Miro: OK beru tě za slovo a počítám s tebou... Chápu že si to šetříš až se bude grilovat aby jsi se taky pěkně napapal... Přeci nepojedeš jen na kafe ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 (upraveno) Hoši, vy si normálně šoupete rakví. To víš, že kdyby to šlo tak přijedu i na kafe, zatím to ale bohužel nevyšlo. Upraveno Březen 1, 2018 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 Joooo šoupat já to umím... :D Ale je pravda že kdysi před lety, jsi se občas stavil i před barákem na cigáro... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 To máš pravdu, jenže problém je že jsem přestal kouřit. Ale já to napravím, slibuju že se někdy stavím na kus řeči. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 před 2 hodinami, Mirouch76 napsal: To máš pravdu, jenže problém je že jsem přestal kouřit. Ale já to napravím, slibuju že se někdy stavím na kus řeči. tak já taky už nekouřím,ale vozím žvýkačky tak si dáme spicha u Toma a požvejkáme ?????? Právě teď, Michal70 napsal: tak já taky už nekouřím,ale vozím žvýkačky tak si dáme spicha u Toma a požvejkáme ?????? a šoupat rakví nebudu....ruplo by mě v zádech ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 Miro: už jsem se lekl že začneš kouřit... :D Michal: joooo zvejkaci party zní dost dobře... Do toho jdu s vámi... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 Uáááááááá žvejkat? To by měl můj zubař radost, jak vezmu žvejku do huby vypadne mi plomba. Ale vy si klidně můžete požvýkat. Tak hoďte termín. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 Tak to bys měl vyměnit zubaře Já teď měl gangrénu v zubu pod korunkou, to bylo požvejkáníčko Ještě že se teď nedělají grilovačky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 1, 2018 Sdílet Odesláno Březen 1, 2018 To mi ani neříkej, Já mám dvě korunky cca dva měsíce a za měsíc mě čeká další. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Březen 2, 2018 Sdílet Odesláno Březen 2, 2018 před 9 hodinami, šulda napsal: Tak to bys měl vyměnit zubaře Já teď měl gangrénu v zubu pod korunkou, to bylo požvejkáníčko Ještě že se teď nedělají grilovačky Ale...... Šulda žije ????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 2, 2018 Sdílet Odesláno Březen 2, 2018 Taky koukám... Na grilovacku to vypadá že se chytne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 2, 2018 Sdílet Odesláno Březen 2, 2018 Jo žiju, a už to skoro nebolí Na grilovačku slyším vždycky, však na to mám postavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 2, 2018 Sdílet Odesláno Březen 2, 2018 Já taky, prostě nejsem línej se nažrat. Hoši a další klubová OII RS modrá metalíza lift v Planý. Dneska chvilku po půl třetí stál první na semtamforech od masny a jel směrem do Planý i potom z kruháče na centrum. Samolepka vlevo nahoře na kufru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 2, 2018 Sdílet Odesláno Březen 2, 2018 před 3 hodinami, Mirouch76 napsal: Já taky, prostě nejsem línej se nažrat. To by taky bylo blbý kdyby ne, jen já zřejmě k tomu asi krmím ještě nějakýho parazita, páč mejch 68kg je každýmu v okolí divnejch při mojí spotřebě Onehdy sem šel ve dvě v noci z práce, a u vrátnice na chodníku sral kos. Tak mu povídám, co nám tady sereš pacholku! On v klidu dosral, rozběhl se přes chodník a klovl mě do nohavice. Napřed sem si říkal že sem asi přepracovanej, ale za vrátnicí mi došlo, že si tu mou vychrtlou nohu spletl se žížalou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Březen 4, 2018 Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 V 2. 3. 2018 at 21:59, šulda napsal: To by taky bylo blbý kdyby ne, jen já zřejmě k tomu asi krmím ještě nějakýho parazita, páč mejch 68kg je každýmu v okolí divnejch při mojí spotřebě Onehdy sem šel ve dvě v noci z práce, a u vrátnice na chodníku sral kos. Tak mu povídám, co nám tady sereš pacholku! On v klidu dosral, rozběhl se přes chodník a klovl mě do nohavice. Napřed sem si říkal že sem asi přepracovanej, ale za vrátnicí mi došlo, že si tu mou vychrtlou nohu spletl se žížalou Zdar Šuldo,taky něco vymyslím za žranici a pití i se spaním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 4, 2018 Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 Tomu říkám nabídka K tobě to mám kousek takže se můžu přidat jak ekonomicky tak i fyzicky Já tohle holt v bytovce zorganizovat nemůžu A na spaní si můžu klidně dovízt stan, to eště klíďo dám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 4, 2018 Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 Sulda: ke mě to sice máš dál o kousek, ale zase zážitková trasa... A spaní u nás taky není žádný problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 4, 2018 Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 No ale k tobě by pro mě drahá polovička nedojela a k Michalovi jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Březen 4, 2018 Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 před 2 hodinami, šulda napsal: No ale k tobě by pro mě drahá polovička nedojela a k Michalovi jo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 4, 2018 Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 Proč by pro tebe jezdila? Sem je všichni vozi rovnou s sebou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 4, 2018 Sdílet Odesláno Březen 4, 2018 Nepovezu si jí abych mohl chlastat a když budeme pít oba tak kdo bude druhej den řídit? Máme zvyk dělat vše pořádně Teď vážně, to by mohlo někdy klapnout, ale bude muset zapadnout víc věcí do hromady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 5, 2018 Sdílet Odesláno Březen 5, 2018 OK... Budeme se těšít až tě zase někde uvidíme a samozřejmě klidně i z drahou polovičkou... ;-) PS: Psal Ozi že by se možná středa nebo čtvrtek stavil na kávu... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Březen 5, 2018 Sdílet Odesláno Březen 5, 2018 Cekam na finalni potvrzeni, ale verim, ze by to mohlo klapnout :-) Jen je jeste otazka, ze mozna povezu kolegu, coz by to trochu komplikovalo... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.