Spooky1 Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Karlos: Nebo by to bylo krutý pro mě... Kdo ví co se v něm skrývalo... a fakt jsem se hoooodně dlouho nerval... Tady taky sněžííííííííííí..... Huráááááááááááááááááááááááááááááááá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Je tu dosti mrtvo... tak vám jen oznámím, že příště už bych mohl dojet s kotoučema vzádu... když to klapne... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 To maš pravdu že tu je mrtvo. Tak to je pěkný mít vzadu kotouče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Výměnu jsi dělal sám nebo mekánik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Výměnu jsi dělal sám nebo mekánik? Jooo pěkný to doufám bude... Zatím řeším nákup nápravy... Takže tak nechvátej... Jinak výměna bude provedena nesjpíš po domluvě se známým na autodílně za jeho asistence... Ale měl bych to zmáknout sám... buď mě půjčí klíč nebo si u toho popovídáme a tak nějak společně se vystřídáme v podávání a montování... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jimmi Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 Tak at vše dobře dopadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 jj... díky chlape... snad se to poddá a dopadne to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 tak co pane, uz si volal na tu napravu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 tak co pane, uz si volal na tu napravu? Ty woe... A já už od rána přemýšlím komu jsem to měl volat... Díky kamaráde... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Tak jsem volal... Dneska se domluvím s kamošem jestli mě půjčí auto a zítra se dyžtak pojede na výlet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 A teď tady byl Houmik:je stále živej a je to veeelkej kamarád... Dovezl mě dáreček... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 tak s tou nápravou je to super ty se máš, já chci taky dareček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 jo péééťo musíš si objednat a nezaplatit jak já... Jo z nápravou super... Jen musím zítra na otočku asi pro ni dojet no... Večer mám už zase razit pryč... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Ahoj zatím nejsem členem OC (snad do budoucna :P) a jsem z Jižních Čech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Ahoj zatím nejsem členem OC (snad do budoucna :P) a jsem z Jižních Čech. Koukám z Chluma... Tam je krásně... Jinak když se hlásíš tak tě bereme na příští srazík ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karlos č.b. Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Ahoj zatím nejsem členem OC (snad do budoucna :D) a jsem z Jižních Čech. :P Další člen na obzoru, že by nás bylo zas o jednoho víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Ahoj zatím nejsem členem OC (snad do budoucna :D) a jsem z Jižních Čech. no tak vítej :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 Ahoj zatím nejsem členem OC (snad do budoucna :D) a jsem z Jižních Čech. vítej mezi bláznama, na příštím srazu se doufám ukážeš :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 28, 2010 Sdílet Odesláno Leden 28, 2010 dneska jsem zrovna kolem Trebone jel :P ale jezdim tak rychle, ze sis samolepky nemohl stacit vsimnout :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 dneska jsem zrovna kolem Trebone jel :D ale jezdim tak rychle, ze sis samolepky nemohl stacit vsimnout B) Houmiku asi tě zklamu,ale Chlum u Třeboně byl malonko mimo tvou trasu... ;-) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Houmiku asi tě zklamu,ale Chlum u Třeboně byl malonko mimo tvou trasu... ;-) :D proboha Tome,co tu strašíš v půl čtvrtý ráno:??? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 proboha Tome,co tu strašíš v půl čtvrtý ráno:??? :( To je jednoduchý... Šel jsme v deset spát... Usnul jsem skoro v jedenáct. V jednu deset volal brácha a jel jsme pro něj do ČB (byl na plese a byly jsme domluveni). No tak jsem si v půl třetí šel lehnout a když jsme do půl čtvrtý neusnul tak jsem šel k PC... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 No tak já přímo v Chlumu u Třeboně nebydlim, kdyš se jede od Třeboně na Chlum tak se jede přes takovou malou vesničku jménem Kosky (je to asi 4 km do Chlumu) no a tam já bydlím. Ale jinak jezdím téměř každý den do Třeboně do školy. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 No tak já přímo v Chlumu u Třeboně nebydlim, kdyš se jede od Třeboně na Chlum tak se jede přes takovou malou vesničku jménem Kosky (je to asi 4 km do Chlumu) no a tam já bydlím. Ale jinak jezdím téměř každý den do Třeboně do školy. Ty woe... Tak KOSKY si ani já neuvědomuji... To musí bejt hrozná díra... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 To je jednoduchý... Šel jsme v deset spát... Usnul jsem skoro v jedenáct. V jednu deset volal brácha a jel jsme pro něj do ČB (byl na plese a byly jsme domluveni). No tak jsem si v půl třetí šel lehnout a když jsme do půl čtvrtý neusnul tak jsem šel k PC... :( Tome to znám lepší způsob jak trávit čas když se nemůže spát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Ty woe... Tak KOSKY si ani já neuvědomuji... To musí bejt hrozná díra... :( Jo máš pravdu kdy se Evropě dával klystýr tak právě u nás. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Tom: ja jel vcera z Velenic pres Trebon, abych nemusel porad radit, tak jsem jel na tempomat, uz jsem byl linej vecer... tak vitej, studaku, aspon tu nejsem sam ukaz taky auto v sekci vase octavie, ne? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 Přes Kosky jezdím, když jedu zadem z Hradce do Gmündu tak to zase tak velká díra nebude :( i když občas to tam drncne to je fakt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 hlavne se tem diram nevyhybejte... ja to tak v jednom meste delal a pak me zastavila hlidka docela drsne, ze maji podezreni na vazny poruseni predpisu mysleli si, ze jsem na plech ozralej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Leden 29, 2010 Sdílet Odesláno Leden 29, 2010 hlavne se tem diram nevyhybejte... ja to tak v jednom meste delal a pak me zastavila hlidka docela drsne, ze maji podezreni na vazny poruseni predpisu mysleli si, ze jsem na plech ozralej :( ty jsou prdlí a ty jsi si přitom dal jenom lajnu že jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.