Přejít na obsah

jaká elektroinstalace k tažnému


LUKÁŠ 111

Doporučené příspěvky

ahoj všem

 

prosim o radu dnes jsem si koupil tažné na O2 ale bez elektroinstalace a borec mi řekl že když už at dokoupim i elektroinstalaci když už to mám rozdělané ale nevím jakou shaním co nejlevnější ale mám park.senzory a nevím jestli koupit kabeláž s modulem pro odpojovaní nebo by mohla být i bez odpojování s tím žemi to bude s vozejkem pípat prosím poradte nechám zadní narazník rozdělaný zatím a právě žemi nabizej za 1300 elektro instalaci uni bez odpojení park. senzoru mohl bych to namontovat ??

 

děkuji všem za odpovědi

Odkaz ke komentáři

nene ESP ani 4krát4 ani alarm nemám

 

já právě asi tak velkej vozejk použiju tak 5 krát za rok

 

no nabízeji mi elektriku s modulem ale bez odpojení park.senzoru aji mlhovek prostě tyhle 2 věci to neumí jinak to řidicí jednotku má

 

mě jde jen o to když koupím tuhle variantu bez odpojení mlhovky a parkáču zda bude bez problému svítit vozejk a nebude problém a vím že napojit to jen tak na zadní levé světlo je blbost

 

nikdo mě v tomhle nedokáže poradit tak jsem se obrátil na vás profíky a nechci udělat zas blbost já jen že mám zadek auta rozdělaný tak jestli objednat origo a čekat a nejezdit nebo to složit a pujde ta kabeláž natahnout při složenem autě? respektivě narazníku?

Odkaz ke komentáři

a co tam bylo špatné na tom svazku a mluvíš o tom svazku elektroinstalace jakou bych chtěl pořídit já bez té mlhovky a odpojení parkováku? tam se to taky napojuje vepředu u pojistek a do řídící jednotky nebo ne? na tohle jsem laik tak se omlouvám jestli píšu blbosti

 

a co tam bylo špatné na tom svazku a mluvíš o tom svazku elektroinstalace jakou bych chtěl pořídit já bez té mlhovky a odpojení parkováku? tam se to taky napojuje vepředu u pojistek a do řídící jednotky nebo ne? na tohle jsem laik tak se omlouvám jestli píšu blbosti

Odkaz ke komentáři

jedině origo jednotku, odpojuje mlhovku, odpojuje parkovací senzory, u aut s alarmem spustí alarm při odpojení vozíku a zamknutém autě, na maxidotu nebo přístrojovce uvidíš vadnou žárovku na vleku - přesně kterou, spolupracuje s ESP, u parkovací kamery zmiznou natáčecí čáry...

 

 

 

 

žádná jiná jednotka toto neumí

 

 

 

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...

Chlapi co může být špatně když zapojím vozík ale mlhovka na autě svítí dál. To samo nefunguje kontrola prasklé žárovky na vozíku.Elektroinstalace je originál,gateway je na vozík nakódovaná,všechno svítí bliká jak má. Jednotky bez chyb.Mám na autě 13 pin a redukci na 7.

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

Prosím o radu mám elektriku na TZ od SVC Náchod přesněji Sk-017-B1 výrobce na moji osobní otázku tvrdí, že umí odpojovat i origo couvací senzory a mlhu, po instalaci a naprogramování u jiné firmy to nefunguje. Ostatní fce včetně kontroly žárovek ok.

Po několika zjištěných pochybeních u montážní firmy jim nevěřím a samozřejmě tvrdí, že to toto zařízení odpojovat neumí.

Neměl by někdo radu kde hledat chybu?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...