LUKÁŠ 111 Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 ahoj všem prosim o radu dnes jsem si koupil tažné na O2 ale bez elektroinstalace a borec mi řekl že když už at dokoupim i elektroinstalaci když už to mám rozdělané ale nevím jakou shaním co nejlevnější ale mám park.senzory a nevím jestli koupit kabeláž s modulem pro odpojovaní nebo by mohla být i bez odpojování s tím žemi to bude s vozejkem pípat prosím poradte nechám zadní narazník rozdělaný zatím a právě žemi nabizej za 1300 elektro instalaci uni bez odpojení park. senzoru mohl bych to namontovat ?? děkuji všem za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 já bych dal jedině origo... :) za 1300,- to sice nebude, ale při správne montáži se dá zajistit 100% funkčnost... at se to týká vypnutí zadního PDC, aktivace mlhovek jen na vozejku nebo kontrola žárovek na přívěsu není dobré šetřit na nepravém místě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 a samo i spolupráce s origo alarmem a ESP stabilizace přívěsu, u 4x4 i jiné spínání zadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKÁŠ 111 Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 a na kolik vyjde to origo? ale jinak když to správně zapojí tak krom toho že mi to bude pořád pípat tak by se nic nědělo nebo je tam nějaký ohrožení že by to nemohlo dobře fungovat či správně svítit vozejk? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KodlKT Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 Já třeba použiju vozík cca 3-4 x v roce, takže jsem volil právě tuhle ekonomickou variantu. Parkováky nemám a mlhovka mě netrápí . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 origo se dá pořidit za 2500,- každopádně na Octavii II nemužeš dát uplně jednoduchou elektriku, která se jen připojí na světla... to nebude fungovat vůbec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKÁŠ 111 Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 nene ESP ani 4krát4 ani alarm nemám já právě asi tak velkej vozejk použiju tak 5 krát za rok no nabízeji mi elektriku s modulem ale bez odpojení park.senzoru aji mlhovek prostě tyhle 2 věci to neumí jinak to řidicí jednotku má mě jde jen o to když koupím tuhle variantu bez odpojení mlhovky a parkáču zda bude bez problému svítit vozejk a nebude problém a vím že napojit to jen tak na zadní levé světlo je blbost nikdo mě v tomhle nedokáže poradit tak jsem se obrátil na vás profíky a nechci udělat zas blbost já jen že mám zadek auta rozdělaný tak jestli objednat origo a čekat a nejezdit nebo to složit a pujde ta kabeláž natahnout při složenem autě? respektivě narazníku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 jj dá se to udělat, jednou jsem svazek vytahoval, abych ho opravil... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKÁŠ 111 Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 a co tam bylo špatné na tom svazku a mluvíš o tom svazku elektroinstalace jakou bych chtěl pořídit já bez té mlhovky a odpojení parkováku? tam se to taky napojuje vepředu u pojistek a do řídící jednotky nebo ne? na tohle jsem laik tak se omlouvám jestli píšu blbosti a co tam bylo špatné na tom svazku a mluvíš o tom svazku elektroinstalace jakou bych chtěl pořídit já bez té mlhovky a odpojení parkováku? tam se to taky napojuje vepředu u pojistek a do řídící jednotky nebo ne? na tohle jsem laik tak se omlouvám jestli píšu blbosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 svazek jsem já špatně uložil ke kabelovému svazku a v jednom místě nastal problém :) takže čistě moje vina... jinak origo el se napojuje vepředu... 4dráty do pojistkové skříně a 3 připojit pod palubkou, nakodovat a jazda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 17, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 jedině origo jednotku, odpojuje mlhovku, odpojuje parkovací senzory, u aut s alarmem spustí alarm při odpojení vozíku a zamknutém autě, na maxidotu nebo přístrojovce uvidíš vadnou žárovku na vleku - přesně kterou, spolupracuje s ESP, u parkovací kamery zmiznou natáčecí čáry... žádná jiná jednotka toto neumí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKÁŠ 111 Odesláno Prosinec 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2013 jj díky za radu jinak ale to co koupím já za těch 1300 ve slevě se taky napojjuje vepředu v pojistkovce atd já to koupím a uvidím kdyžtak to bude moje blbost časem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Chlapi co může být špatně když zapojím vozík ale mlhovka na autě svítí dál. To samo nefunguje kontrola prasklé žárovky na vozíku.Elektroinstalace je originál,gateway je na vozík nakódovaná,všechno svítí bliká jak má. Jednotky bez chyb.Mám na autě 13 pin a redukci na 7. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 jaká kontrolka žárovek nefunguje? jinak odpojení mlhovky se může a nemusí nakódovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Duben 22, 2016 Sdílet Odesláno Duben 22, 2016 Tak když jsem vyndal žárovku z brzdy na vozíku měla by se rozsvítit kontrolka vadné žárovky na přístrojovce ne?Alespoň jsem to někde vyčetl.Jakým způsobem dokódovat tu mlhovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 24, 2016 Sdílet Odesláno Duben 24, 2016 a vyndal si obě žárovky? diagnostiky prasklých na vozíku dokáže hlídat jen jednu žárovku od každého světla, klasicky nereaguje na obrysovky vozíku, když má na každé straně 2... odpojení mlhovky je v BCM/BSG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Duben 24, 2016 Sdílet Odesláno Duben 24, 2016 Aha.No ani když mi nešla na vozíku mlhovka tak se nic nerozsvítilo.Jako jde mi o.to jestli to mám dobře nakódovaný.Kodoval jsem to jen v gateway 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 kóduje se jednotka přívěsu, GW, parkovák a dle verze aktivace v ESP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas6 Odesláno Duben 25, 2016 Sdílet Odesláno Duben 25, 2016 Jednotka přívěsu nakódovaná byla.Alespoň podle papíru co k tomu byl se mělo. z 0 na 1 a 1 tam bylo.Gateway jsem v jednom bytu zaškrtnul trailer a zmizela i chyba o špatném kódování.ESP a parkováky nemám.Takže je to asi správně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wampik Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 Prosím o radu mám elektriku na TZ od SVC Náchod přesněji Sk-017-B1 výrobce na moji osobní otázku tvrdí, že umí odpojovat i origo couvací senzory a mlhu, po instalaci a naprogramování u jiné firmy to nefunguje. Ostatní fce včetně kontroly žárovek ok. Po několika zjištěných pochybeních u montážní firmy jim nevěřím a samozřejmě tvrdí, že to toto zařízení odpojovat neumí. Neměl by někdo radu kde hledat chybu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 22, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2016 když se na to podívá s diagnostikou někdo kdo tomu opravdu rozumí tak chybu najde.. kodování atd.. odkud jsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.