Guest otipkavasek Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Zdravím lidi, chtěl jsem se vás zeptat na názor, loni se mi stalo na slovensku jak jsem byl na dovolené že když jsem chtěl odjet domů po velkých mrazech, tak sem přišel k autu a při startu svítila teplota, takže jsem si řekl že asi chybí chladící kapalina a doliju ji, no jenže ji chybělo dost hrubo, tak 1,5l. Nevěnoval jsem tomu pozornost, od te doby se to dlouho nestalo ale tedkom se mi to stává celkem často, vždycky dlouho nic a pak najednou vyteče uplně spustu kapaliny, většinou přes noc když mrzne, myslel jsem že to je těsnění pod termostatem, to jsem vyměnil spolu s víčkem i termostatem ale dělá to pořád, jen je mi divné že jen tak jednou za čas prostě. Vypadá to že to teče kolem bloku jak je na tom ten plastový díl. Myslíte že bude stačit vyměnit těsnění, nebo bude třeba měnit celý ten díl? Stalo se to už někdy někomu? Děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Máš kapalinu ve správné koncentraci? Mi to připadá jak kdyby ti tam zamrzla a někde něco protrhla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest otipkavasek Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 No to si myslím že ne, já si to kontroluju a taky mi to vždycky v servise napíšou na nádobku fixem, byla do -35°C. Je to ale divné no, tak myslíš že tam je někde prasklina a jak je zima tak že se to asi rozevře co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Těžko říct. Pokud kapalina nikde viditelně nevytéká, nejspíš se dostává do motoru. Nemáš po jízdě nadměrně natlakovaný chladicí okruh? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest otipkavasek Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 No právě že nemám, a louže je vždy pod autem :) a je slitý blok vždycky přes převodovku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.