Přejít na obsah

Univerzálna príprava pre telefón + RNS 510 Columbus


Guest Oktavius

Doporučené příspěvky

Dobrý večer, piatok som si kúpil OII 9/2008 2.0TDi 103kw. Mobil už mám spárovaný s maxidotom a všetko funguje tak ako má. Len mám problém s mobilom pretože mám Samsung Galaxy Note II a ťažko nájsť nejaký držiak na tento mobil. Chcem si ponechať tu pred prípravu čo tam je. Na YT som našiel jedno video ktoré mi spôsobilo dilemu. Nechať to tam nenechať? Aj tu som si čítal, že po odstránení ste museli kupovať nový rámeček k RNS či dokonca tu samotnú karbonovú lištu nad otváraním spolujazdcovej skrinky. Adapter kupovať nechcem. Ak vôbec existuje k Note II.

Tu pripájam video: http://www.youtube.com/watch?v=2Uo9cQquZao

Dá sa niekde niečo podobné objednať? Alebo dať niekomu vyrobiť?

Ďakujem

Odkaz ke komentáři

Můj názor je tu konzoli sundat. Ano je třeba dát nový rámeček kolem rádia - navi a okrasnou lištu nad schránkou ale je to podle mě stejná práce jako bastlik nějaký držák a k čemu ti tam bude ten telefon v držáku když ho páruješ přes BT a můžeš ho tak mít třeba v bundě kterou hodíš do kufru? Já telefon v létě použiju několikrát jako navigaci, na to si přidělám držák a pak jde dolů. Interiér bez toho vypadá opravdu lépe ;)

Odkaz ke komentáři

Můj názor je tu konzoli sundat. Ano je třeba dát nový rámeček kolem rádia - navi a okrasnou lištu nad schránkou ale je to podle mě stejná práce jako bastlik nějaký držák a k čemu ti tam bude ten telefon v držáku když ho páruješ přes BT a můžeš ho tak mít třeba v bundě kterou hodíš do kufru? Já telefon v létě použiju několikrát jako navigaci, na to si přidělám držák a pak jde dolů. Interiér bez toho vypadá opravdu lépe ;)

Možno, že máš aj pravdu. Ako som tak sedel včera v aute som už zvažoval aj tu možnosť, že to dám fakt všetko dole. Aj napriek tomu, že sa mi to na druhej strane aj páči, že to tam je. Som veľmi nerozhodný a stále všetko riešim X krát dookola. Ako je tam ten držiak upevnený? Kde mam hľadať nejaké skrutky? Diky za názor. Budem zvažovať odstránenie tej pred prípravy. :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Jednoznacna volba:

http://www.sunnysoft.cz/zbozi/120PBR-521432/brodit-drzak-do-auta-pro-samsung-galaxy-note-ii-s-adapterem-do-zapalovace-belkin.html

 

Nasrubovat to na puvodni drzak ze ktereho odstranit vystupky a z drzaku Brodit oddelat ten kloub a nasrubovat to primo na ten drzak, kablik prostrcit vnitrkem toho drzaku pod palubovku, kde udelat skrytou cigaretovou zasuvku a bude to pak vypadat jako original.

Delal jsem to do firemni OCTII a kamaradce na stejny originani drzak a paradicka, akorat je to tak 2 hod prace.

Ma to vyhodu v tom, ze pokud koupis novy telefon pouze vymenis drzak a jedes dale, protoze pripravu tam uz budes mit.

Brodit ma dale vyhodu v tom, ze pouziva uhlovy micro konektor nasroubovany do drzaku a kdyz koupis jiny drzak rozeberes ho a vlozis do noveho a nemusis nic pak protahovat skrz palubku, pokud nekoupis iPhone :-)

 

EDIT: jeste dodatek, urcite bych ten drzak nedaval pryc, protoze je pod nim cca 2x2cm dira pro kabelaz a palubka je pod nim lehce zdeformovana od pritazeni, navic by jsi musel koupit novy ramecek bez vyrezu okolo radia a listu nad schranku, ktera je take jina.

 

Ahoj Lada

Upraveno uživatelem Ladinek
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Nevím o jaké díře mluvíš? Od origo konzole žádná díra v palubce není a otlak už mi zmizel, konzole byla v mým autě téměř šest let, pak sem jí sundal a teď je to téměř tři roky. Nevím jak dlouho to trvalo ale když se na to místo podíváš teď tak pokud o tom nevíš tak nic nevidíš, možná že už vůbec, já tam cíleně nekoukám každej den. Už sem si to zkusil na čtyřech O II ;)

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...