shecu Odesláno Září 24, 2012 Sdílet Odesláno Září 24, 2012 Zdravicko, chcem sa opytat mam origo drziak na telefon v aute ale nemam nadstavbu na telefon, Da sa to vobec zohnat este? do skodovky sa pytat nejdem lebo tam daju cenu taku ze . Dnes som bol v skode a pytal som sa na navi cd dali cenu ze 210 euro tak som sa :lool: a odkracal som. Momentalne mam Iphone 4 tak chcem spravit nejaku nadstavbu na ten mobil, len ci sa bude dat kedze je tam origo drziak bez nadstavby. Dajte radu ak to niekto robil. Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Speeder Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 kukni do sekcie autohifi tam sa to riešilo. osobne by som sa na nejaký držiak telefónu zvysoka ... a zohnal si telefónnu jednotku origo bluetooth. ak už nejakú HF jednotku máš treba sa pozrieť či na nej nejde dokódovať podpora bluetooth a držiak odmontovať :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 každá jednotka standartně montovaná do OII má Bluetooth!! držák neřeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Súhlas, vykašli sa na držiak, na novšie telefóny už aj tak neexistujú adaptéry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 25, 2012 Sdílet Odesláno Září 25, 2012 Já jsem to taky vyřešil, že jsem dal držák pryč. Protože jsem ještě tou dobou měl Nokii E50 a adaptér stál 2500,- to jsem odmítl dávat a koupil jsem nový plasty (kolem rádia, lišta u spolujezdce) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Ja to to udělal tak že jsem si koupil origo držák na svůj telefón (popř. jakýkoli jiný ) a zbytek si dodělal. Je pravda že jsem měl starý držák, který mi pomohl (ten jsem rozebral a dodělal jen kryt a uchycení origo držáku) ale měl jsem to vymyšlené i bez něj. Je tam mechanismus zobáčků a stačí si jen udělat podložku s otvory pro zobáčky. K tomu přichytit držák a máš hotovo. Je pravda že někomu to může vadit v ovládání ale myslím si že to není tak hrozné a v podstatě to nijak zásadně neomezuje. Ale z profilu se to jeví docela divoce . Ještě je varianta dát to tam na tvrdo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 7, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 S takovouhle monstrózností sem to taky zkoušel, má dvě velký nevýhody, zabírá místo a hnusně vypadá (všeobecně), sundal sem taky tu hnusnou konzoli a interiér vypadá líp a přes BT můžu volat i když je telefon v kufru auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Já si upravil ten držák přímo na svůj telefon a místo mi to nezabírá :) a stejnak používám BT :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Pokud bys vozil do práce stejnou kolegyni jako já tak by ti to místo zabíralo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 21, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2012 Maximálně tam sedí kolega má dva metry a žádná vyžle to neni :) a tohle mu tam nepřekáží a mě taky ne :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 22, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2012 Zřejmě není tak korpuletní jako má kolegyně která mi jednou ten držák urazila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peca26 Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Zdravíčko pánové, jde ten origo držák vůbec nějak oddělat? Mám auto z Německa a ten držák je "přilepenej" k k tomu střibrnýmu rámu a palubovce. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Oddělat určitě půjde,a max vyměníš tu střibrnou lištu,já to mám složitější u Turka to zabudovali přímo do palubní desky a teť tam mám díru 2x1cm a to je radost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peca26 Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Oddělat určitě půjde,a max vyměníš tu střibrnou lištu,já to mám složitější u Turka to zabudovali přímo do palubní desky a teť tam mám díru 2x1cm a to je radost. Předpokládám, že oddělat to půjde jenom silou, pokud to tam je přilepený :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 Já tam měl toto monstrum :o .Je to na dvou šroubech přes palubku . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 6, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2012 peca26: Daj foto, aký držiak tam presne máš. Ak je to originál, tak ide bez problémov demontovať, ale budeš musieť vymeniť rámček okolo rádia a lištu nad schránkou pred spolujazdcom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Listopad 18, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2012 Já jsem tam držák nechal. Jenom jsem ho oholil o všechny výstupky a pacičky, nalepil na něk nanopodložku za 50 Kč a obstřihnul. Telefon trží jako přibitý a investice minimální. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Listopad 19, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2012 Na toto řešení jsem taky myslel, ale zase nevím, jestli bych neztratil záruku, kvůli tomu, že bych " zničil " ten držák telefonu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Myslím že by jsi ztratil leda na ten adaptér. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 Těžko říct, ve škodovce jsou na tohle dost hákliví. Oni jsou schopni si ten adaptér spojit s celým bluetooth systémem a možná ještě s něčím. Budu tam muset zajít a zeptat se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boukic Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Tak jsem zkoušel tu variantu s tou nano podložkou a nakonec se na to vyprdnu. Ty výstupky jsem teda nechal, ale zkusil jsem na to tu podložku dát, na ty místa, kde výstupky nejsou, ono by to po odřezání těch výstupků drželo, ale odradila mě jiná věc. Na tu podložku se všechno chytá, prach atd. za nějakou dobu by ta podložka vypadala strašně a telefon by nejspíš už nedržel. Měl jsem to tam asi půl dne a bordelu tam bylo nachytaného dost a to se mi nelíbí. Takže když to záruka dovolí, tak držák půjde ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mojinmojin Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 Samozřejmě je to na tobě, ale podložka se dá lehce opláchnout ve vodě a zase lepí a vypadá jako nová. Navíc z pod mého galaxe není téměř vidět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubee Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Taky budu dávat ten držák pryč. Kde se dá sehnat ta lišta u spolujezdce? Nemůžu ji najít. Mám vzor jako Swed. Díky...asi nevím kde hledat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Zavolal sem si do Škoda servisu kde mi podle VIN našel barvu a rovnou objednal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kubee Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 Co taková lišta a rámeček kolem rádia stojí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 22, 2013 Sdílet Odesláno Leden 22, 2013 (upraveno) Kupoval sem tam obojí ale účtenky neschovávám tak co si pamatuju, vyšlo mě to na cca 600kč,- až 700kč,- ale víc jak 700,- určitě ne, spíš k těm 600,- Edit: Teď sem koukl do Etky, mám to tam v eurech, a buď nehorázně zdražili nebo je to jinak, je tam skoro 39 euro Prisahám bačku že sem rámeček kupoval za 160 a lištu kolem 500 ;) Upraveno Leden 22, 2013 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 8, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2013 Tak jsem dneska bojoval s držákem telefonu rozebral jsem ho, odšrouboval dva torxy,ale zůstal mi viset na kabelech, které nemůžu odpojit.....poraďte prosím jak postupovat dál.....nerad bych něco podělal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2013 (upraveno) Kastlík u spolujezdce + lišta + rámeček od rádia ven, za kastlíkem odpojíš dráty z konektoru. Upraveno Srpen 9, 2013 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bibi37 Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Ahoj vsem zkusenym .koupila jsem skodu octavii a desme me tam stve ta priprava na telefon,jako vas vsechny tady :lool: .myslim ,ze bude taky asi i prilepenej,takze kdyz ho sundam,budou na palubce zbytky lepidla,co? .a ikdyby nebyly,tak mam problem v tom,ze ty listy jsou karbonovy,nevim jestli je z vyroby na objednavku,alůe jsou tam.auto mam po druhem majiteli a ten uz to tak koupil.ma to dotazeny z nemecka a prednim to mela naka zenska.dala by se ta karbonova lista vubec sehnat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.