Guest Oktavius Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Dobrý večer, piatok som si kúpil OII 9/2008 2.0TDi 103kw. Mobil už mám spárovaný s maxidotom a všetko funguje tak ako má. Len mám problém s mobilom pretože mám Samsung Galaxy Note II a ťažko nájsť nejaký držiak na tento mobil. Chcem si ponechať tu pred prípravu čo tam je. Na YT som našiel jedno video ktoré mi spôsobilo dilemu. Nechať to tam nenechať? Aj tu som si čítal, že po odstránení ste museli kupovať nový rámeček k RNS či dokonca tu samotnú karbonovú lištu nad otváraním spolujazdcovej skrinky. Adapter kupovať nechcem. Ak vôbec existuje k Note II. Tu pripájam video: http://www.youtube.com/watch?v=2Uo9cQquZao Dá sa niekde niečo podobné objednať? Alebo dať niekomu vyrobiť? Ďakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Můj názor je tu konzoli sundat. Ano je třeba dát nový rámeček kolem rádia - navi a okrasnou lištu nad schránkou ale je to podle mě stejná práce jako bastlik nějaký držák a k čemu ti tam bude ten telefon v držáku když ho páruješ přes BT a můžeš ho tak mít třeba v bundě kterou hodíš do kufru? Já telefon v létě použiju několikrát jako navigaci, na to si přidělám držák a pak jde dolů. Interiér bez toho vypadá opravdu lépe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Oktavius Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Můj názor je tu konzoli sundat. Ano je třeba dát nový rámeček kolem rádia - navi a okrasnou lištu nad schránkou ale je to podle mě stejná práce jako bastlik nějaký držák a k čemu ti tam bude ten telefon v držáku když ho páruješ přes BT a můžeš ho tak mít třeba v bundě kterou hodíš do kufru? Já telefon v létě použiju několikrát jako navigaci, na to si přidělám držák a pak jde dolů. Interiér bez toho vypadá opravdu lépe ;) Možno, že máš aj pravdu. Ako som tak sedel včera v aute som už zvažoval aj tu možnosť, že to dám fakt všetko dole. Aj napriek tomu, že sa mi to na druhej strane aj páči, že to tam je. Som veľmi nerozhodný a stále všetko riešim X krát dookola. Ako je tam ten držiak upevnený? Kde mam hľadať nejaké skrutky? Diky za názor. Budem zvažovať odstránenie tej pred prípravy. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Jasně, každej to máme jinak. Pro mě to tam i ruší vzhled auta a je to tam vlastně zbytečně navíc když se nepoužívá telefon s adaptérem. Je tu vlákno kde se to řeší http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15060 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Oktavius Odesláno Prosinec 23, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2013 Jasně, každej to máme jinak. Pro mě to tam i ruší vzhled auta a je to tam vlastně zbytečně navíc když se nepoužívá telefon s adaptérem. Je tu vlákno kde se to řeší http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=15060 Diky, už som sa dostal aj k tomu vláknu :) Len som chcel vedieť, či niečo podobné tomu čo je vo videu existuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 (upraveno) Jednoznacna volba: http://www.sunnysoft.cz/zbozi/120PBR-521432/brodit-drzak-do-auta-pro-samsung-galaxy-note-ii-s-adapterem-do-zapalovace-belkin.html Nasrubovat to na puvodni drzak ze ktereho odstranit vystupky a z drzaku Brodit oddelat ten kloub a nasrubovat to primo na ten drzak, kablik prostrcit vnitrkem toho drzaku pod palubovku, kde udelat skrytou cigaretovou zasuvku a bude to pak vypadat jako original. Delal jsem to do firemni OCTII a kamaradce na stejny originani drzak a paradicka, akorat je to tak 2 hod prace. Ma to vyhodu v tom, ze pokud koupis novy telefon pouze vymenis drzak a jedes dale, protoze pripravu tam uz budes mit. Brodit ma dale vyhodu v tom, ze pouziva uhlovy micro konektor nasroubovany do drzaku a kdyz koupis jiny drzak rozeberes ho a vlozis do noveho a nemusis nic pak protahovat skrz palubku, pokud nekoupis iPhone :-) EDIT: jeste dodatek, urcite bych ten drzak nedaval pryc, protoze je pod nim cca 2x2cm dira pro kabelaz a palubka je pod nim lehce zdeformovana od pritazeni, navic by jsi musel koupit novy ramecek bez vyrezu okolo radia a listu nad schranku, ktera je take jina. Ahoj Lada Upraveno Leden 13, 2014 uživatelem Ladinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Za rámeček s lištou dá míň než za ten držák a otlak zmizí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 A cim zakryjes tu 2x2cm diru v palubce? Otlak fakt nezmizi, muzes si to zkusit, mozna trochu, kazdopadne to jde dost videt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 (upraveno) Nevím o jaké díře mluvíš? Od origo konzole žádná díra v palubce není a otlak už mi zmizel, konzole byla v mým autě téměř šest let, pak sem jí sundal a teď je to téměř tři roky. Nevím jak dlouho to trvalo ale když se na to místo podíváš teď tak pokud o tom nevíš tak nic nevidíš, možná že už vůbec, já tam cíleně nekoukám každej den. Už sem si to zkusil na čtyřech O II ;) Upraveno Leden 31, 2014 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Nevim v Octavii, kterou jsou rozdelaval ten drzak byl aktivni (ted uz neni) a vedly k nemu dva kabely a kus elektroniky) a dira tam je. Nehodlam se, ale hadat, mozna mas nejakou novou verzi. Kama ti k tomu vedou kabely? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 (upraveno) U každý origo konzole co sem dělal, různý ročníky od MR06 po RM08, jsou kabely vyvedený výřezem v okrasný liště která se vymění viz foto http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=5039&page=3&do=findComment&comment=1101225 Upraveno Leden 31, 2014 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.