technikus Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Naštěstí to vypadá, že se sněhu dočkáme nejdříve v zimě 2014. Letos vlastně snad v nížinách téměř ani nesněžilo. Matně si pamatuju nějaký dvě rána, kdy byla nadílka na zaparkovaných autech, ale že bych se brodil ve sněhu nebo byla nějaká kalamita co se týče dopravy, nevím o ničem... Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Pro mě největší kalamita letoška byla ta úděsná ledovka jednu neděli...dvorek je trochu z kopce, navíc jsem měl na autě rezervu a ani za zlatý prase jsem nemohl vyjet z dvorka..a to je kopeček nula nula nic Taky bych už nejraději dal letňáky....ale dle vyhlášky to je až do 31.3, že? Navíc se ještě chystáme asi na jednodenní výpad na Stuhleck do Rakouska..ale to možná nechám Modráska doma a pojede Sup :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Ale už to neplatí pevným datem, jako že v něm musíš ony gumy mít za každého počasí, ale je tam ještě doplněno za souvislé vrstvy sněhu a teploty pod nějakou hranicí. Pokud tedy o víkendu bylo 13°C a na vozovce nebyl sníh, klidně jsi mohl mít letní. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 jj, a proč brousit zimačky, čekal jsem větší ubytek a mám 7,5/8 mm pr/zad, i když nevím kolik měly nový takže mě to potěšilo, ještě je musím ale umýt a navoskovat než pudjou na půdu, jsem nestih :( Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 I vám..i když zatím to stojí za starou belu..nejhorší den v týdnu většinou úterý..nejlepší..čtvrtek potažmo pátek :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Dobre ranko, tak asi uz nastal cas pro jarni servis a objednavku u Jeldy... Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Copak se bude servisovat a co objednávat ? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Tak klasika - olej, vsechny filtry, mozna i vymena krytu motoru(mozna i sterace, ale to uz bych musel byt hodne hodnej, jsou jako novy), urcite olej i filtr v DSG, mozna dve novy gumy na predek(k tomu by se mi mozna mohl nekdo pomoci vyjadrit zde, pripadne to hodim do radneho vlakna tykajiciho se pneu), s prezutim asi i geometrii, a pak jako grande finale poradne myticko a vosk... A jeste do toho musim zahrnout vyreseni poskrabanyho boku, jak mi to nejakej chytrak objel zrcatkem, cimz bych asi s rozumejsim pocasim mel zacit, pripadne to hodin proste jen pred voskovani. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Nové Porsche Macan a hliníková příčka z Superba :D http://img.auto.cz/news/img/galleries/2014-10/poma61_5315978d5a28d.jpg Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 A vlastne mozna i oil-cath-tank... Nové Porsche Macan a hliníková příčka z Superba :D http://img.auto.cz/news/img/galleries/2014-10/poma61_5315978d5a28d.jpg jaaaaj, to je ta hruza, co jsem hned vyndaval z pujcene hjoondeee... Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Ty jo krásně pečuješ o oktávu.. No já mám nachystaný nový Nokian Z-line 225/40 R18..tak už se na ně těším..k tomu uděláme geošku samo a to bude zase poježděníčko...starý Conti už to maj za sebou..jen ještě asi chvilku počkám.. K tomu tvému problému. Prvně moc nevěřím,že když to sundáš z auta,že se tam něco samo srovná když to nebude zatížené..to si skoro nemyslím..ale nevím co myslíš moc tím poškozený kord? Jako boule ven nebo co přesně? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Kdyz to bylo na aute, tak se to stalo tesne pred koncem sezony pred prezouvani na zimaky, bylo to na vnitrni strane gumy a sel tam ten propad na stycne plose gumy s vozovkou vylozene nahmatat, mechanik mi rekl, ze to je kordem, ze se to u nekterych gum proste stane. Kolo jsem si i pri sundavani oznacil, takze jsem tomu nevenoval pozornost. Nedavno jsu do sklepa a propad nikde. Takze zadna boule. Rozumis trosku, co tim myslim? Prilozil jsem obrazek aspon pro predstavu, samozrejme jsem to prehnal, ale jen at je videt, co tim myslim. taky rekl, ze to 'nicemu nevadi', ze sezonu muzu dojet, jen ze na absolutne rovne vozovce pri nejake rychlosti bude slyset jakoby huceni, kdyz je spatny lozisko, coz se mi teda nestalo. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Člověk si obnoví stránku a je hned co číst... to já jsem ve čtvrtek jen do oběda, pak přesun do Brna. Prý se už začalo pracovat na D1, tak jsem zvědav, jak hladký bude přejezd ale snad jo. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Ad guma: Pokud na ní teď není nic vidět, hodil bych ji na auto a uvidí se. Pokud to bude v poho, tak není co řešit. Pokud by se to znovu objevilo a případně dělalo nějaký problémy (hučelo, házelo) nebo byl ten schodek hodně velkej (a styčná plocha tím pádem minimální), pak bych to řešil/vyměnil. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Kdo má Office 2013, doporučuji stáhnout první Service Pack. Sice je docela objemný (cca 700 MB), nicméně už si všímám několika změn v Lyncu a Outlooku. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 (upraveno) ad guma: radsi jsem to hodil snad do spravne sekce, at tu nedelam bordel a resi se tu jen pivka a haze spina na Prazaky ;) Upraveno Březen 4, 2014 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Já myslím,že tady klidně můžeme řešit aji gumy a ne jen kalit :D Jinak souhlas s Skajou..prdnul bych to na auto a uvidíš co to bude, nebude dělat...každopádně zajímavý takový propad kordu, vzorku a to je po celé pneumatice nebo jen v nějakým místě? Nebo teda bylo... Kdo má Office 2013, doporučuji stáhnout první Service Pack. Sice je docela objemný (cca 700 MB), nicméně už si všímám několika změn v Lyncu a Outlooku. Ještě budu muset chvilku počkat..zatím frčíme na 2003 ale update je za rohem... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Kdo má Office 2013, doporučuji stáhnout první Service Pack. Sice je docela objemný (cca 700 MB), nicméně už si všímám několika změn v Lyncu a Outlooku. Četl jsem o tom, ale cíleně to neinstaloval. Čekám, až mi to MS nabídne prostřednictvím ofiko updatu ;) Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Update Office mě moc nebere já spíš čekám na KitKat :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Ten si kup v Bille Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Čekal jsem nějakou takovou odpověď a bude to i daleko rychleji Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Sám sis nadhodil I já čekám a čekám ale pořád nic ale jednou to jistě přijde. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 ad guma: bylo to jen cca 2 cm na vnitrni strane gumy a kitkat uz mam nejaky ten patek tez a nemuzu si stezovat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Když já jsem jeden z uživatelů, kterému plně vyhovuje nástavba TouchWiz a naopak nesnáším čistej systém - měl jsem na několik dní Nexus 5 a s velkou radostí jsem ho prodal dál. Tudíž si počkám na oficiální update 4.4.2 pro moji Galaxy S4 a tak mi odpadá nějaká nutnost rootu nebo flashování na jinou ROM. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 No, ja mam s2-ku, nechci vetsi telefon a do stejne velkyho se o moc dalsiho vykonu nevejde, jedine jit do nejake ciny(Xiaomi), ktery sice konkurenci zaslape a ma to paradni cenu, ale zase je to tlustsi telefon, takze dokud mi vykonove moje S2 staci, tak nejakou chvili urcite menit nebudu a proto bohuzel jedina moznost root + alternativni ROMka, protoze pak se android chova o poznani svizneji. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Nějaký CMko tam máš jo ? No já teda musím říct, a souhlasit s Technikusem, že mi čistej Android taky až tak nějak moc nevyhovoval. Měl jsem CM10 na HTC ( ostatně HTC byl děsnej telefon..ale to je na dýl) a moc spokojenej jsem nebyl....já si naopak zvykl na nádstavbu od LG která mi plně vyhovuje.....aktuálně mám G2 a maximální spokojenost se vším..i poměr cena výkon v porovnání Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Muhehe, u mě to bylo kapánek veselejší Říjen - Prosinec 2013 - Samsung Galaxy S4 (prodej po reklamaci) - Nexus 5 (nevyhovující čistý Android a malá výdrž) - HTC One (malá výdrž a neoslovilo mě Sence) - Galaxy S4 Mini (malá výdrž a displej) - Samsung Galaxy S4 (návrat ke špičce) Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Jinak to s tím " nechci větší telefon" jsem měl taky :D pak ale vyzkoušíš a rychle si zvykneš..napřed jsem měl 3,7" říkám no to je něco víc určitě nechci...pak 4,7" bylo pocitově fakt větší..ale zase jsem si zvykl..teď mám 5,2" a pohoda :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky