technikus Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Už se i těším, až se přijedu do Brna svézt...nebo že bych si do Prahy taky něco pořídil? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 bré rano, a co s tou microu? si ji vem od vašich ne? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Micra nemá klimu, z chladiče uniká kapalina (jistě lze opravit), někdy ke konci roku tomu dochází technická, je za ty roky dost oškrabaný nárazník od parkování (nikdy nebyl lakován, ale asi by jí to prospělo), přední světla totálně zakalený (nevím jestli se ještě rozleští nebo by se musely koupit rovnou nový)...takže půjde spíš někam do světa. Já bych preferoval něco novějšího ... Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Dobré ráno všem...ještě,že je dneska čtvrtek..včera divadlo, potom posezení u vínka a do postele jsem se dostal okolo 1 ráno a to mi moc nedělá dobře..to stávání do práce pak stojí za to už jsem asi starej :D Jinak taky gratuluji k novému Nissánku ^_^ Je fakt,že Technik má pravdu..ta Micra už to má docela dost za sebou :( Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Jo, stárneme všichni To já už skoro vstával, dnes 5:20, abych šel na ranní a ve 13h odjel Studentem do Brna. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Já vstávám podle počasí. Když je pěkně a svítí mi ráno do okna sluníčko, tak se probudím brzo a sám. Ale jak je hnusně a tma, tak bych nejradši nevylízal a budík hodil z vokna :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 To by mě přišlo draze, budí mě mobil, tak jen tak ho hodit z 5tého patra dolů no au au Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Jéé dívej padá hvězda...né to jen letí S4ka :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 :lool: teď se mi to směje, ale asi bych to nerozdýchal ... Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 (upraveno) Jime možná tam mají-Neregistrovaný. to by možná mohlo v budoucnu nahrazovat prověrku v archivech StB. jo a ještě budeš zítra v kanceláři v Blansku, možná se stavím. Upraveno Březen 6, 2014 uživatelem Ororo Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 bohužel, zítra jsem třebíč-kralice N osl, Bk jsem po, st, čt :( ty techni a není lepší než to prodavat za buhvikolik, to prostě dojezdit? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Tatka to chce prodat ze nechce zivit 2, potazmo 3 auta (ma firemni Oktu).. Jinak zdravim z vlaku, jsem nakonec Studenta zrusil a objednal si vlak. Jsem ve vlaku nesedel od stredni a mam kupe pro sebe :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 (upraveno) Neni to nahodou do Brna vlakem na dyl? To vadi na Zdar, pak Tisnov, Brno? Upraveno Březen 6, 2014 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 V jizdence mam Pardubice a Brno tak uvidime. Pisou 255km, 2h 40 min, tedy o 10min dele jak Student Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 S čím to jedeš?? ...Nějaký to ČD D1, nebo něco od Studentu?? Tak koukám, že ten D1 express už nefunguje :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 ...tak byly Pardubice a uz jen Ceska Trebova a pak Brno. Jedu jakymsi beznym IC Zdenek Fibich. Ale to misto kolem me na nohy se zadnymu Studentovi nevyrovna. Jizdenka stala 210 Kc, tedy jako Student bez jakekoliv slevy (da se dostat i na 165 Kc s kreditni jizdenkou). Nemam sice piti, stewardku ani noviny ale to misto a lze se projit treba az k jidelnimu vozu (jsem tu vsak sam a nechce se mi tahnout s vecmi). Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Prujezd Letovicemi, jeste cca 30minut pred nami a Brnoooo Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Tak já měl cestování vlakem vždycky celkem rád. Akorát ty naše místní couráky tady jezdí všude strašně dlouho, takže je to o ničem. Ale na dálkový cestování je IMHO vlak lepší než bus Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 S čím to jedeš?? ...Nějaký to ČD D1, nebo něco od Studentu?? Tak koukám, že ten D1 express už nefunguje :D Regio chodí iba na Trase do Ostravy - niektoré do Žiliny (SK, asi 2x do dňa) a potom na juhu Slovenska Tak já měl cestování vlakem vždycky celkem rád. Akorát ty naše místní couráky tady jezdí všude strašně dlouho, takže je to o ničem. Ale na dálkový cestování je IMHO vlak lepší než bus No len ČD sú drahšie asi 3x ako Regio keď som šiel naposledy cestu do Žiliny Regiom tak som platil za 3 toľko čo cestu naspäť v ČD platil jeden :o a bol to hnus a staré Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Ja byl spokojen a v nedeli zrejme vlakem pojedu i zpetky. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Ty jo člověk tady chvilku není a v knajpě se začlo pěkně kalit :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 střizlivi nás nedostanou, mi z toho jinak jebne, bud začnu chlastat, nebo hulit nebo skončím v černovicích, nevím co z toho je lepší :D nechcete mě někdo zaměstnat radši? :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Sam sis zvolil ;) nakup/prodej zadnej med, co? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 za tyden co jsem v Madridu jsem vypil vic piv jak za predchozi dva roky. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 (upraveno) Ahhh, vyletnik, jak je? A co pivka, jaky tam maji? Ja jsem na nahorkly - Plzen, Bernard - uzivili by me tam necim? Upraveno Březen 6, 2014 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Regio chodí iba na Trase do Ostravy - niektoré do Žiliny (SK, asi 2x do dňa) a potom na juhu Slovenska No len ČD sú drahšie asi 3x ako Regio keď som šiel naposledy cestu do Žiliny Regiom tak som platil za 3 toľko čo cestu naspäť v ČD platil jeden :o a bol to hnus a staré Aha, já to nestudoval. Akorát vím, že kamoš ze školy jezdí do Pardubek občas Regiem, ale on je někde od Šumperka, takže to je asi ten ostravskej :) Jinak co se týče cen, tak to jsem byl úplně v šoku, když mi Slováci ze školy říkali, kolik je stojí vlak. Jedna kamoška jezdí až někde od Popradu a to už nebylo v řádu stokorun, ale hodně přes litr Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Cec nejsem uplne pivar ale když někde něco piju tak se ridim heslem našeho IT Teamu Think globally, drink locally. Nejsem uplne příznivce hořkých piv takže třeba Krušovice vůbec, ja tak stelu, Leffe Blond, Duvel.Je tu paráda počasí ve 2 odpoledne bylo 20 stupňů. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Sam sis zvolil ;) nakup/prodej zadnej med, co? ba ne díly/oleje jsou zlatý, ale ten zbytek mě seří Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Cec nejsem uplne pivar ale když někde něco piju tak se ridim heslem našeho IT Teamu Think globally, drink locally. to je dobré :D asi musím zaviesť u ajťákov :-) Jinak co se týče cen, tak to jsem byl úplně v šoku, když mi Slováci ze školy říkali, kolik je stojí vlak. Jedna kamoška jezdí až někde od Popradu a to už nebylo v řádu stokorun, ale hodně přes litr jj, je to pálka pritom keby boli služby ako v Regiu tak človek nenamieta, ale je to nič moc Ceny do Ostravy má Regio podhodnotené, sú stratoví ale asi sa si to vedia pokryť inde...ja som nimi už pár krát šiel a som spokojný maximálne, ceny za občerstvenie ľudové a služby fajn...wifi síce padá ale s tým nenarobí nikto nič Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky