technikus Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Až bude Qashqai a budu mít v Brně nějaké povinnosti a tím si tak prodloužím dovolenou a nebo to vyjde kolem nějakého státního svátku, přijedu se ukázat i na sraz. Ale teď by se vám oprýskaná Micra a nebo O2 Tour 1.2 TSI moc nelíbila Jinak co mám informace ze včerejší schůzky taťky s prodejcem, ten taťku přemluvil na skladovku za lepší cenu a dokonce s nějakými balíčky navíc, takže bude zřejmě už tento týden. Nicméně já se do Brna chystám až 28.-30.3. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 No vida, to potěší, když člověk nemusí čekat Je sluníčko, tak aspoň může taťka s mamkou vyrazit někam na výlet ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Zrovna o víkendu 15.-16. by měl brácha vystupovat v Olomouci, tak prej by tam už s ním jeli, vyjde-li všechno do konce týdne. Jinak Micru jsem trošku přecenil, ještě nemá 180 tkm, ale necelých 160tkm. Jinak je čerstvě po servisní prohlídce a někdy na podzim ju čeká technická. A dozvěděl jsem se, že je to čtyřválec s řetězem, tak by mohl ještě nemálo najet... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Tak ty starší atmosférický motůrky jsou prakticky nesmrtelný, pokud to člověk vyloženě nezhuntuje tím, že se totálně vykašle na jakoukoliv údržbu, tak dřív shnije kastle než klekne motor :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 A hlavně žádný turbíčko Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Hola hej, zdravím knajpu ;) včera jsem byli v Rakousku,..krásá, sluníčko, nádherný sjezdovky, lidí nula..a dneska jsem jak přejetej parním válcem a v hokně..ble Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Já strávil dopoledne víceméně v terénu (FÚ, pošta,...) a paráda, venku je krásně, člověk nemusí být navlečenej v péřovce...jak já miluju jaro Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Přesně...zimní věci a lyže už uloženy a čekám plný příchod jara ^_^ taky to miluju...mám dotaz..Myslíte si, že teda už můžu přezout na letní pneumatiky ? V neděli ráno se chystám do Bruselu a je mi skoro líto tam na těch zimních jet a huntovat je po dálnici..je to přeci jen tam a zpět 2200km..že bych někde potřeboval zimáky je dost utopie ,že ale samozřejmě mi jde o legislativu a pecky <_< Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Můžeš Vozidlo musí mít zimní pneumatiky, leží-li souvislá vrstva sněhu, ledu či námraza. Užít zimní pneumatiky musíte i v případech, kdy lze předpokládat výskyt sněhu, ledu či námrazy na vozovkách. Otázkou je, co platí v Bruselu a ve státech než tam dojedeš... Jinak nevím jak v Brně, ale v Praze bylo dnes před 7h -2°, ale samozřejmě ve dne je až +15°... Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Jeeee tfuj s tim..ať už jde zima k šípku :-/ Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Já bych se toho nebál, jeden den holt vydržím doma u krbu a do rána bude po všem ;) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 asi tak, a pak se ukáže že se sekli, nebo že to zadržela vrchovina a je to Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Padá SAP, něco si přejte Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 njn to je ta mladá generace, my si přáli u hvězd :D dneska nám držte palce, tenhle vyhlídnutý barak se mi fakt libí a už mě to nebaví, to hledání Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Já hledám byt už nevím jak dlouho a pořád ne nic najít Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 tak my zatím jen 4 měsíce :D, prohlídka čísla 4 na kterou jsme se vubec odhodlali, pak už zbývají jen kandidáti s více ústupkama :( Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Já o prázdninách to bude rok... začal jsem na novostavbách, pak jsem snížil z požadavků a už hledám i po zdařilé rekonstrukci něco staršího, ale ne původní ruiny avšak pořád ne nic, co by mě totálně oslovilo Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Jime, a co sháníte? Nějaký starší barák na rekonstrukci, nebo už něco novějšího? A kam vůbec směřujete z Brna? Jinak samo držím palce kluci ;) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 my jdem taky po starších, ono by těch baraků bylo, ale místo pro 3 auta to je problém :D už jsem slevnil rapo do garaže a 2 aspon nekam postavit Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Tohle bych bral jen ty peníze Heh, v Syrovicích zaparkujeme na pozemku asi 5 aut, občas si tam připadám jak na bazaru, když přijede nějaká návštěva nebo tak... Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Tak ten je hodně luxusní! A v létě párty a grilovačky na terase pecka! Jen jako 12mega je docela dost no Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 To by byla hypotéka hodně na hoď si mašlu ... ale byt nádherný, luxusní a dost drahý :( Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 je to věčný boj :( a to ty máš ještě plat jasnej ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Mám každej měsíc víceméně stejnou výplatu, jen mě pak nesmí vyhodit abych to měl z čeho splácet ...ale to samozřejmě nikdy člověk neví tak kdo ví, co bude za 5, 10 let... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Dobre, dobre, taky SAP fušér? :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Já? Heh, ani moc ne, dělám jen v transakci SU01 a to odblokování a dávám nová hesla :D Jinak je pro mě SAP španělská vesnice... docela obdivuji ty lidi, co v tom dokážou něco dělat, přijde mi to jako DOS s více barvami a možností to ovládat myší Nicméně včera v jedné nejmenované firmě se prováděl plošný upgrade SAPGUI a holt ne všude dopadl dobře a tak se nám trochu bortí service desk. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky