technikus Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Jojo pivečko a tác řízků, to bylo příjemné Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 A dneska mě navíc nějak začly bolet zuby..celá půlka huby...ach jooo Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Tadyk...leje jak svin Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Pohodovou stredu Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Dneska to vypadá, že bude asi sněžit Zataženo jako v ... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 V Asii hlasim maly patek, dneska prezouvacka, zitra vyzvednuti kosmetiky a na vikend vyletovani a hygiena Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Jop, tady je taky mega zataženo Ale v nedělu musí být už hezky..chystáme se na první letošní jízdu na kolech ^_^ Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Tu se teplota poměrně drží, jen občas do toho sprchne - od včerejšího odpoledne. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Kde v Brne sezenu rakouskou dalnicni znamku? A prosim, nepiste, ze ji koupim u hranic ;) Za vecnou odpoved budu vdecny. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Já ji kupoval na benzince Agip v Líšni ;) dle mě to budou normálně mít na benzinkách..směr pak výpadovka Vídeň bude pravděpodobnost ještě vyšší ;) Kam valíš? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Stuhleck, ale az pristi tyden a brzy rano a nechci se nikde cestou zastavovat atp... az cestou zpet, kdy dam plnou nadrz nejake rakouske dobroty. Diky. Coz mi rika, ze bych se mel zeptat, jakou znacku nafty v Rakousku tankovat, diky. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Nekecej?! My tam byli nedávno, (10.3). ;) Bylo to tam naprosto perfektní!! Známej tam byl v sobotu byl nadšenej ale prý příšerně lidí..takže jsme zvolili pondělí, vzali si volno v práci a naprosto perfektní to bylo! Sluníčko celej den, žádní lidi..paráda! A proč by jsi tankoval? To přece dojedeš tam i zpět na jednu nádrž, ne? My to tak udělali... A jak plánuješ jet z Brna? Bratislava, nebo Mikulov? Jinak my jsme se taky nechtěli nikde zastavovat...ale...okolo půl osmé jsem chytili ve Vídni takovou brutální zácpu..no zdrželo nás to tak o 20-30minut..tak jsme tam přijeli maličko později... Zpátky jsme pak nějak netrefili dobře sjezd z toho obchvatu ( je to tam blbý) a už jsem viděl rafinérky a už jsme jeli okolo Swechatu..tak jsme to vzali pak na Bratislavu...a super...ale časově úúúplně stejně jak na Mikulov <_< Jako cesta prázdná, dálnice paráda..ale jako o 30-40km dál je to myslím dál a ještě plus slovenská dálniční známka... ale lyžování super...do 13hod to drželo pak to bylo trochu těžký, ale dalo se...jinak dole jaro :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Planuju Brno, Viden, Stuhleck... a ano, dojedu tam i zpet na jednu nadrz, dojezd mivam nad 950km, ale chci zkusit jejich naftu ;) A ja uz tam byl letos taky a super, planujem taky dovcu v praci ve stredu, takze doufam hezky a prazdno a ve trech lidech vyrazit, odpoledne mekci, ale super hravy povrch, takze se tesim. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Jinak zavolal jsem si na Benzinu kousek od bytu na Kralovopolske a maji i 10tidenni, takze tadaaaa, po odskoleni a prezuti kol cas na prochazku. P.S.: Doufam, ze to tam bude uplne stejny, tedy malo lidi, vlek jen pro nas!!! Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Určitě jo, všední den to bude cajk. Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Malej pátek :lool: Dneska večer do hospůdky a pak jen přežít pátek a je to doma :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Jojo letí to, ani se neotočím a už bude příští čtvrtek, nasednu do vlaku a šup do Brna Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 A konečně uvidíš Nissanka ..záměrně píšu raději jen automobilku páč ten model "kaš" kaškaj" nedokážu bez google napsat dobře, hrozný jméno Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Ani já ne Chtěl bych ho provětrat na Hatě do Znojma, tak snad se zadaří a nevyšlou mě Microu (pokud se ještě neprodala) nebo Oktávkou Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Zdravím a hlásím návrat ze školy První zkoušky máme za sebou a příští měsíc navíc volno, takže až do května mám klídek B) Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 To teda...maximální pohoda B) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 (upraveno) Tak ja mam dneska patek, servis je za nami a razime se provetrat smer Humpolec, Tabor, Pisek, v patek Lipno a do korun stromu, vikend hygiena a velky balik z detailingshopu(snad dneska odpoledne), veget az do uterka a streda Rakousko. Kdyz by byl byl nekdo po ceste, klidne pisnete do zprav, kafe po cestach nikdy neodmitam. Upraveno Březen 20, 2014 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Samý :asie: i když to můžeme i my pracující :lool: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 (upraveno) Hned bych si jedno dopral... :) Upraveno Březen 20, 2014 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
Lugo Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 No krása! Pěknej nájezd km Jinak na co je ta štětka ? :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky