Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Metro už ovšem není Metro, ale Modern UI :P But na tom zas tak nezáleží, po dnešní besedě s ing. Danou Drábovou, které se mimo jiné zúčastnil i Bursík s Grégrem, což je na poměry našeho maloměsta akce nevídaná, jsem otevřel lahvinku Pinotu 2007 od Tanzbergru a musím říct, že zklamán jsem nebyl :palec: (Tedy co se týká vína, s tou besedou to bylo trošku horší. Bohužel se zvrhla v útok bývalého starosty na toho současného. A do toho se snažily prosadit místní "biomatky", které samým znuděním na mateřské nemají do čeho píchnout a vymýšlí kokotiny, takže se chudák Drábová pomalu ani nedostala ke slovu :rolleyes: )

Odkaz ke komentáři

asi zatím jo, řekněme že ve vzdálenosti a v tom co mi chceme prostě za tu cenu nesehnatelný :D

metaforicky chcemee LaK O1 s 150tis km po 1 majiteli a všude nám jen ukazují hujdy

a protože dál od brna nechceme, hledáme ted 4+1/4+kk min 100m s terasou a idealně P/garažovým stáním

Odkaz ke komentáři

no my právě teor máme chatu po babi, já chtel byt, ale lákal mě barák, když jsme viděli ty ceny(v porovnání s byty) tak jsme zkusili hledat, ale prostě vždy tam je nějaký bubák, nebo jsme byli druhý, nebo to mělo nějakou nevýhodu, ideál asi není, nebo ne za normální prachy no

takže depka jak cyp po pul roce hledání

Odkaz ke komentáři

Záleží co máš za limit Kč a km od Brna, nicméně v Syrovicích se stále staví a staví a to je to jen 15 minut autem od hlaváku... Před 5ti lety tam stála jen ulice kde bydlí rodiče, teď tam jsou už asi další 4 ulice a nemyslím si, že je to takhle jen v Syrovicích. Staví se všude...

asi zatím jo, řekněme že ve vzdálenosti a v tom co mi chceme prostě za tu cenu nesehnatelný :D

metaforicky chcemee LaK O1 s 150tis km po 1 majiteli a všude nám jen ukazují hujdy

a protože dál od brna nechceme, hledáme ted 4+1/4+kk min 100m s terasou a idealně P/garažovým stáním

další O1 do garáže??

K čemu tak velkej palác?? 4kk / 4+1 je docela hardcore, to měla kdysi babička na Svoboďáku přímo nad McD ale bydlela tam sama s dcerou a byl to skutečně palác. Ale proč ne, jestli budete mít tak 3 děti, ať mají kde spát a hrát si :smich:

Odkaz ke komentáři

Jooo, není to jednoduchý najít něco vyhovujícího (vyhovující dispozice, lokalita, cena apod.)

Jacku,

býváte v Lískovci? Jsem jel min. pátek omrknout byt na Oblou a potkal jsem kousek za Janou takovou velkou americkou krávu 4x4 v černé s velkou plochou vzadu, hustý na nákupy :loool:

No a strejdu Olafa jsem viděl matně prosvištět kolem 18h kolem Campusu :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Mě totálně dostalo, když mi kamarád řekl, stav se zamnou do Černovic :D

Byl jsem totálně v pasti, vůbec jsem nevěděl kam se vydat a tak jsem musel použít v Brně navigaci v Nissanu :wallbash: Jen mě se*e, že do repráků mluví povely česky, na rádiu se zobrazují taky česky ale v "maxíku" na palubáku to mimo šipky ukazuje ulice, avšak jak nemá palubák češtinu, jsou tam ulice obsahující diakritiku dost nepěkně zobrazeny... ale třeba časem vyjde update a na nějaké servisní prohlídce udělaj flash jednotky.

Konečně se mi podařilo ošéfovat tempomat, neb má asi 5 tlačítek na ovládání a funguje to u Nissanu tak nějak podivně ... no zlatá Škodovka :palec:

Odkaz ke komentáři

To táta mi pořád radí, kup si teď v Praze jen 1kk / 2kk na hypo, bydli tam pár let, pak se Brno prodá, tohle se doplatí, pronajme a pak koupíš v Praze další byt na hypo... tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Když jsem si našel novostavbu, docela mě rozsekalo to, že budu splácet, resp. platit úvěr už hned od dne A, přitom byt (dům) bude postavený třeba až příští léto. Že jak banka postupně uvolňuje kačky do stavby, tak že už přitom splácím jakousi půjčku, ale pořád ne samotnou hypotéku. Tak jsem z toho jakýsi vedle

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...