Jim Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 já ti nevím, ale vzhledem k odvápněné kyčli a obratli, jsem nechodil k žádnej šarlatánům, vidina invalidního vozíku, event 3 letá léčba na lůžku nás tehdy dovedla k lidem, kteří vědí co dělali ;) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Njn je vidět, že jsi na základce málo olizoval a okusoval omítku :P , že jsi měl málo vápníku :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Jime ty takovej mladej člověk, to neříkej, co budeš dělat za 20 let? Jo já už vím to bude fajn-umělý klouby,umělý zuby, v počítači umělá inteligence to nám bude krásně na světě,nic nás nebude bolet a když tak vypneme knoflík. :D :D :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 hele jacku, víš co tady mám pod stolem? stavíš se, dneska jsem na kanclu já ororo-já to vědět nechci ale strašili mě ve 40 umělejma no Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Vím vím, jen se odsud musím utrhnout, psát na fórum je jedna věc, ale zmizet nepozorovaně druhá :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 To já dneska ve 12 zmizím celkem pozorovaně, odjíždím nach Berlin, teda Brno Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Už zas?? ...Ty té práci taky moc nedáš :D Ale já možná taky dneska půjdu dřív, chtěl bych se zastavit k holiči. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Mamince se styskalo a tak se jedu ukazat :) No ja spoleham na bratra, ze me vezme strojkem. Vypadam uz jak hastros. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Já to mám úspěšně za sebou. Dneska tam byla jiná slečna než obvykle, ale nevadí. Službu poskytla stejně kvalitní Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Jsi si jist, ze jsi byl u holicky? :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2014 Na co to tipujete? Odešla grafika na desce, kabel DVI nebo monitor? Nevěřím že je to ovladači :( Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 A je tu patek!! ^_^ techniku, jak jsi dopadl? muj tip je grafika, kabel by mel vetsinou pozvolnejsi prubeh, pokud by doslo k prezvejkani a ze by odesel takto monitor, se mi nechce verit, to bys spis videl nejakej barevnej 'film'. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Jestli to je grafika, je na desce... ASUS M4A785TD-M EVO Tak by mohlo stacit koupit neco zakladniho do PCI-E a tu na desce vypnout ne? Idealne to koupit nekde, kde by se to dalo pripadne vratit, kdyz by to tim nebylo... Koukam na ceny a ono vyjde skoro na stejno, jestli novou desku se sock.AM3 nebo grafiku. :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 Jsi si jist, ze jsi byl u holicky? :D Jo, měli tam ceduli salon...kadeřnický :P Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 jj, presne tak bych zacal. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 4, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2014 ...když se kuna [čti:kun*a] pustí do trubky od turba ... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Technikus si vyrazil na procházku :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Dobré pondělí Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Dobre ranko z Essenu ^_^ Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Tys jel do RWE? Tam je jakási pobočka Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Cau, jj, ty ses spion :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Počkej, ty děláš v RWE? Jak dlouho, a v Brně na Plynárenské? ...zadej si v tel. seznamu ABL a ENTER Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Jsem tam ted nove, jedu si udelat nejdriv jmeno do Nemecka, ve ctvrtek zase do Neurathu atp a pak zpet na Plynarenskou, takze do seznamu mrknu trosku se zpozdenim :) Kdo to ma byt? Bracha? :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 To jsem já... I když jsme externisti, máme kontakt v tel. seznamu co by řešitelé Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 No, to je sice fajn, ale v Nemecku to moc nefunguje, i vlastni rwe stranky mistni proxy zakazuje a vyhodnocuje jako security pruser :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Pěkný Ale že zrovna forum ti jede :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 to ještě nestačili bloknout :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Nejede tu google, nejaky veci od SAPu atp, ale forum pohodicka, asi koncern friendly :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Ale není to špatný být nově v práci a být hned vyslán letecky do Německa... většinou se chodí maximálně tak na BOZP :lool: Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 BOZP jsme meli lokalne, dat to bez kafe a mentalne pritomen bylo jednim z nejnarocnejsich ukolu po nastupu. Jinak vyslali me sem ne na zadny zadny zaskoleni, ale rovnou jim ukrast v Essenu praci, prebrat/ujasnit/vymezit hranice, at jim hned ve zkusebce v Brne ukazu, jestli se budem kamaradit dlouhodobe. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky