Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Ja rozumim, ale verim,z e jsou tu lidi, co tohle resili a nejakych referenci se doberu. Treba neco, kam si dovezes vlastni dily z CC, olej, filtry, kotouce... atp a oni nebudou delat problemy. Proste neco, kde delaji i trosku lidi, co budou tolerovat, ze jim chces platit jen za praci a ne prepalenou marzi na obycejny dily.

Odkaz ke komentáři

No jasne, kdyz si budu chtit menit olej casteji co 10tis km, tak si to taky udelam sam a nebudu cekat na 30t km servisni interval, ale kdyz mam neco, co se mi nelibi na zvuku motoru, rozvodu, klinaku,... tak s tim pojedu diky zaruce do autorizaku, at usetrim penezenku a vyresi to ti, co se tim podle papiru zabyvat maji ;) Urcite to nemyslim tak, ze na vse se bude vyuzivat autorizak..

@technikus: Mimochodem za poslednich mesic v praci jsem do sebe nacpal tolik veci, co mi nedaly 2 roky v minuly... takze zatim super :palec:

Odkaz ke komentáři

podle Ceskeho Zakona muzes jezdit do jakehokoliv servisu aniz by jsi prisel o zaruku na vozidlo, jak se to doresilo se zarukou mobility a potazmo i zarukou na prorezaveni karoserie ktera je (aspon byla drive) soucasti toho uz nevim. Idealka je udelat si olej a dalsi veci nekde sam, ponechat si veskere doklady od nakupu filtru oleju a dalsich veci a zajest si do autorizaku na prohlidku s tim ze olej uz je vymenenej.

Odkaz ke komentáři

@technikus: Ne, nejsem novacek, takze zadna nalivarna do hlavy, ale po technicke strance veci dobry, je tu proste tolik posranych systemu, ze je porad co delat a je jich tolik, ze nektery 'hovinka' jsem nekdy ani nevidel :D

A zdejsi Eurest, to je kategorie spis pro nejakej fejeton a jidelni glosu na kazdy den.

@Ondro: Diky moc, predam info dale.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...