technikus Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 ...jestli nas tam Ahmed nekde nenecha a nepujdem domu pesky :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 Za pár feniků nás vezme taxi klidně na cestu kolem světa :P...btw, proč být u moře, když bar je prázdný a na radu Wrcka jedem ve dvojitých :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Zdravim, cestu do neznama s mistnim Ahmedem ve Vitu jsme prezili ve zdravi, jen z garaze vyjelo asi 10 ctyrkolek a zpatky se vratilo jen 8 :D Jedna sla do stromku a druha umrela po ceste tak jsme se pomodlili za ni a nechali ji u silnice na pospas osudu :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Hello boys, it was really really good trip...little Dakar rally on quad... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 6, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Riksha, Velbloud, Horses and Donkey :D Really good trip for you :D Vzali jsme si radeji ctyrkolky s turbickem :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Pohodovy patek vsem Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Tady to teda zije... chtelo by to na vas aquagym, waterpolo, volleyball a dalsi aktivity mistnich cernochu :P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Vincci Nosha Beach hotel animacione, no problem!!! Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 Slafen baby slafen baby... Kill the chicken... Clean the window... Animacione, no problem :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 Skajo, každodenní africký rituál několikrát denně :D http://www.youtube.com/watch?v=FFMc4JLSaGE A tady je kousek Afriky (nám neznámá písnička) z Afriky http://www.youtube.com/watch?v=OsviYvbo6zc A v Africe samozřejmě nemohl chybět Gangnam Style A zde si včera zahrál Skaja i takovou vedlejší roli, kdo ho najde? :P Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 No jako jsem pryč teprve pár hodin a už mi to začíná celkem chybět, jen cesta z Prahy mě stála zase tři hodiny rozčilování, u nás je to fakt jeden blbec vedle druhýho... Zlatá Africká pohodička, určo tam chci znova!!! Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 No tak v zari / rijnu musim jeste trosku protocit ty zbyvajici dny dovolene, takze... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 9, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2014 ja som hovoril že sa nebudete chcieť ani vrátiť Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 10, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 Ohlédnutí za tím, co a v jakém stavu v Africe jezdí ...auta dojebaný, poškrabaný, poničený, špinavý od písku, nový ještě polepený všemi přepravními prvky apod. Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Srpen 10, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 najlepšia je 5ta fotka :D rýchla ukážka ako vyzerá pravý symbol života :lol: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Pohodové pracovní pondělí Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Dobré dopoledne, ze slunné Afriky jsme se dneska probudili do stinného Česka. Ale vůbec mi to nevadí, alespoň může člověk v práci pospávat B) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 No jako od cca 3h jsem nemohl spát, jak mě budily kapky dopadající na okno. A to jsem kvůli tomu musel po týdnu vytáhnout dlouhé kalhoty Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 To já jsem spal od sobotního odpoledne pomalu až do dnešního rána v kuse :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 To já se v sobotu ještě zúčastnil menší akce od cca 18. hodiny do 3 do rána :D Nedalo se odmítnout Taky jsem včera prospal půl dne a kufr šel vrátit až odpoledne :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 gruss euch, wie gehts? :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 dobré ránko :D kurna já bych se do rakouska hned vrátil, proč je to tam pořád tak jiný než u nás :( Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 AFRIKA AFRIKA ! :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Vstávat a cvičit !!! :P Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 dobré ránko :D kurna já bych se do rakouska hned vrátil, proč je to tam pořád tak jiný než u nás :( protože, kdyby to bylo stejný seděl bys doma a nadával,že nemáš kam vyjet. :D To já cvičím celou noc a moc jsem toho nenaspal. Od včerejšího poledne mám na sobě Holtera na měření krevního tlaku a ten Vás moc vyspat nenechá. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Ororo... :D vzdyt na Pryglu je stejne nejlip ;) Dobre ranko, panove. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Holter?! Neblbni, vsechno v cajku? Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Srpen 12, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2014 Před 10 lety už mně v Bohunicích dvakrát kvůli tlaku vraceli zpátky. Jednou přímo z JIP a podruhý na pokoji.Tenkrát mně ještě nikam doktoři nepustili. Teď se uvidí co bude dál o tom se takhle nedá psát. Ahoj. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky