Přejít na obsah

ranni studenej start

Doporučené příspěvky

zdravim mam takovej problem vzdy rano at uz bylo +3 nebo -2C tak pokazde mi auto chyta jakoby na 3 valce chytnem temer hned ale asi tak 2s se prevaluje jakoby jel na 2 na 3 valce a zakouri bilo modre a je citit nespalena nafta ... myslel jsem ze to delaji zhavice tak sem je vymenil ale jeto porad stejne dnes rano auto stalo asi 12hod . rano teplota +3.5C zhaveni svitilo tak 2s a pak hned zhasne myslite ze mi nejde stavat to zhavicek ?jak to zmerim ? jsou uplne nove bosch ...

Odkaz ke komentáři

zdravim mam takovej problem vzdy rano at uz bylo +3 nebo -2C tak pokazde mi auto chyta jakoby na 3 valce chytnem temer hned ale asi tak 2s se prevaluje jakoby jel na 2 na 3 valce a zakouri bilo modre a je citit nespalena nafta ... myslel jsem ze to delaji zhavice tak sem je vymenil ale jeto porad stejne dnes rano auto stalo asi 12hod . rano teplota +3.5C zhaveni svitilo tak 2s a pak hned zhasne myslite ze mi nejde stavat to zhavicek ?jak to zmerim ? jsou uplne nove bosch ...

Taky mám tento problém, nejdříve mi padala nafta. Měnil a čistil jsem vše možné a nakonec jsem dal zpětný ventil na přívod před filtr a tím se to snad vyřešilo, ale stejně to startuje přesně tak jak popisujete. Změříte to tak, že dáte voltmetr na žhavičku a fajfku. Pokud nemáte voltmetr tak použijte žárovku

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...