Přejít na obsah

Moje bílá slečna

Doporučené příspěvky

Koupil jsem ji od našeho dvorního mechanika, takže jak jsem psal důvěřoval jsem a auto neproveril, on za to také nemohl to auto koupil pro dceru a neproveril. Ve škodovce na výkupu mám kamaráda a zašel jsem za ním z důvodu že se mi zdálo když má tak málo najeto aby to mělo tokové problémy s motorem. Řekl mi celou historii auta a během 100000 km tomu odešla převodovka a dvakrát spojka i se setrvakem. Do půl roku máš že zákona nárok na odstoupení ze smlouvy, až tak jsme to nehrotili a z dobrých vztahů si ji odkoupil o demne nazpět,jsem mu slevil za to co jsem ji používal. Takže jak píšeš štěstí v neštěstí.

Odkaz ke komentáři

No upřímně moc jsem z toho nespal. Tak teď už se bude snad jen jezdit a jezdit. NA bílé octulce nás čeká příští rok přední i zadní nárazník do nového laku, teď už jsou opravdu žalostný a nějaké ty drobné opravy na všech dveřích. Pár ťukanců mají. Výměna předních blinkrů za originál, protože ty depo se strašně mlží.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Po dlouhé době sem něco přidávám. Octa jezdí stále v pohodě, jen se měnil alternátor a pomálu se blíží ke 300 000 Km. Jen mám teď jeden malý problém. Chtěl jsem před zimou vyměnit žhavičky a nastal problém se žhavící lištou. Je komplet celá rozpraskaná a na jedné žhavičce komplet upadlá. Jaký radíte postup co s tím? Našel jsem na škodadílech novou lištu s kabelem co má konektory, což znamená že budu muset přestřihnout dráty a napojit je na tyto nové konektory? Níže odkaz na lištu. Předem díky

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/038971782-mustek-kontaktni-skoda-19465.html

Upraveno uživatelem 7jirka7
Odkaz ke komentáři

Ano, musíš přestřihnout dráty. Vedou tam dva. Jeden drát na 2 koncovky a druhý na další 2 koncovky. Takže odměřit, šmiknout, nasadit na to smršťovačku a spojit to pomocí smršťovací izolovanou lisovací spojkou danou velikostí. Smrštit tu lisovací spojku a pak na to nasadit tu smršťovačku a taky smrštit. Já na to dal ještě husí krk ;). Mrkni dyžtak do mého vlákna o Lakyně, mám tam pár fotek

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...