Přejít na obsah

Moje bílá slečna

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny.

Tak jsem se konečně odvážil ukázat Vám tu moji holku. Jedná se o 1.9 TDi 66 kw, r.v. 1999.Najeto 222222 Km.

Na svůj věk je v perfektrní kondici. Jede perfektně. Přestavba na face neproběhne, jelikož před face se mi líbí daleko více. Má to své kouzlo

Už proběhlo pár oprav. Předchozí majitelka to moc neřešila.

- Komplet tlumiče

- Nová spojka

- Rozvody

- Brzdy na předku

- Spodní přední nárazník

- Vyčištění egr ventilu

- Vypálení parohů

- Oprava motůrku stěračů

- Komplet předělaný interier do černé

- Rs koberec

- Radicka ze superba

- Rs ruční brzda

- Rs volant

- Rs sedacky

Plánované úpravy:

- Nastříkaná kapota a páté dveře - HOTOVO

- Světla Laurin a Klement - HOTOVO

- Zadní světla z faceliftu - Hotovo

- Spojler rs - Už je doma

- 16 kola LaK - Hotovo

post-20936-0-36194700-1388947604_thumb.jpg

post-20936-0-45035100-1388947679_thumb.jpg

post-20936-0-59806300-1388947788_thumb.jpg

post-20936-0-10502300-1388947830_thumb.jpg

post-20936-0-92955600-1388947912_thumb.jpg

post-20936-0-64792400-1388947927_thumb.jpg

post-20936-0-74798600-1388947943_thumb.jpg

Upraveno uživatelem 7jirka7
Odkaz ke komentáři

vítej, vypadá zachovale, hezky se o ni starej a ona se ti odvděčí tisícema kilometrů bez starostí :) máme stejný rok výroby i motorizaci :) sice to není žádný závoďák, ale jezdí to téměř zadarmo

No závodák to neni, ale už se s ní pár lidí svezlo a říkají že jede líp jak 81 Kw. No podle počítače a to jí moc neštřím jezdí za 4,2l. No skutečnost bude někde jinde podle najetých km

Odkaz ke komentáři

i těch 4,2 je možných, já jezdím už mám auto 24000km a jezdím dlouhodobě za 4,7 a to jezdím hlavně do práce z práce tak 35% město zbytek okresky

Tak mě k tomu nesedí, ale najetý kylometry. Já jezdim tak 50x50. Průměrný nájezd Kolem 800 Km

Před pár dny se mi někdo pěkně vyřádil na předním světle.

post-20936-0-03260700-1388950835_thumb.jpg

post-20936-0-11575800-1388950858_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já teď na zimních pneu a v " zimním " období jezdím za 7, posr*ní nafťáci :lol:

Jinak s tím světlem ti naznačuje,že máš jít do klementu ! Taky jsem si chtěl koupit LK světla do té doby než mi tu kluci řekli,že potřebuji GO přední nápravy ! :D

No tak nafta je nafta no. Nedám na ní dopustit.

Jinak k těm světlům, už je mám doma. tak nejspíš zítra proběhne montáž předku a zadek až koupím barvu a nastříkam lišty.

Odkaz ke komentáři

Dobrý nápad,že si koupil face zadní lišty pod světla. My s taťkou to řezali a dopadlo to katastroficky :D Jinak za kolik jsi ty přední LK světla pořídil jestli se můžu zeptat.

No nejdříve jsem je chtěl říznout, ale pak sem si to rychle rozmyslel a koupil nové. Můžeš tak sou to Depo a jedno bylo za 1300,-

Odkaz ke komentáři

face lista je uzka predface je siroka proto se upravuje :D face svetla ti tam jentak nezapadnout pokud nesundas naraznik protoze jsou prodlouzeni dolu :)

Prodloužený sou, proto tam snad máš užší lištu ne

Vlades říkáš mi fakt nové věci,o čem se tu asi tak celou dobu bavím ? Že jsem namontoval face světla a staré předface lišty seřezával nožem,abych je tam vůbec dal. Nepovedlo se to,tak koupím face lišty a dám je do laku ne ?

Přesně tak

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...