Přejít na obsah

Frostova oldschool bejby

Doporučené příspěvky

Do roka a do dne :) :)

Cena s DPH: 21 844 Kč

Výškově stavitelný podvozek H&R. Základní cenově výhodné provedení s technikou tlumičů Twin-Tube. Oproti standardní řadě podvozků H&R s technologií Upside-Down mají tyto podvozky komfortnější nastavení charakteristiky tlumičů

vhodné pro každodenní použití <-- to mi vyhovuje!

Škoda Octavia sedan, Typ 1U, 2WD, rok výroby 01/97>, schválený rozsah snížení přední nápravy: 40-70mm, zadní nápravy: 30-60mm.

street.jpg

Upraveno uživatelem pointfrost
Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Do roka a do dne :) :)

Cena s DPH: 21 844 Kč

Výškově stavitelný podvozek H&R. Základní cenově výhodné provedení s technikou tlumičů Twin-Tube. Oproti standardní řadě podvozků H&R s technologií Upside-Down mají tyto podvozky komfortnější nastavení charakteristiky tlumičů

vhodné pro každodenní použití <-- to mi vyhovuje!

Škoda Octavia sedan, Typ 1U, 2WD, rok výroby 01/97>, schválený rozsah snížení přední nápravy: 40-70mm, zadní nápravy: 30-60mm.

street.jpg

Kua krasavec taky ci :D

Odkaz ke komentáři

Tak kapličky natřene Epoxy a Tvrdidlem schnou dost naho*no (už 4tý den). Přetahl jsem je ještě jedněma silonkama, nechal přilepit a navečer jsem je už přestříkl zakladovkou s tmelem. Zpevnilo se to ale epoxy furt vlhké. Asi jsem to pos*al. Ještě přidám foto mého neúspěchu. :palec:

Odkaz ke komentáři
tak co jak to vypadá s kapličkama schnou modlíš se k nim :lol: aby už konečne uschli čo co? :huh:

modlím, jak jen to jde :huh::palec:

nasral jsem se a stříkl je zakladovkou s tmelem co se dá brousit ... možná je ještě postavím do pozoru :)

2 Sterny: je tam napsane do roka a do dne :D bude až další sezonu. I s podložkami

Tento rok před zimou musim ještě stihnout přední brzdy pořešit.

Odkaz ke komentáři
To dotmelení mě taky čeká ,prosím tě jak se jmenuje ten tmel a jak to jde brousit.

Podívám se ti.

Šlo to parádně, suchý byl do půl hodinky a brousil jsem nejdřiv 60tkou pak 120tkou šmirglem, zůstaly tam sem tam nerovnosti, druhé překitování by tozpravilo, ale myslim že bude stačit ten zaklad s tmelem v spreji.

Edit: Tak to chce opravdu druhé kitování a přebroušení, jsou tam díry.

2 RAZTY uvidíme, popřemýšlím :smich: , nejraděj bych bílej introš! :(

Odkaz ke komentáři
Neználek napsal:
To dotmelení mě taky čeká ,prosím tě jak se jmenuje ten tmel a jak to jde brousit.

BODY FINE 220 tmel jemny polyesterovy dvousložkový, 106 kc, 250g :palec:

EDIT: druhá vrstva tmelu hotová, ted už je to na 99% dokonalé. Mám plné plíce tmelu ! (tak to dopadá když vám přítekyně slíbí že vám koupí😄 )

Odkaz ke komentáři

Autor toho kitu je maxtondesign

v ČR je nazván jako TOP, viz například www.spoilercentrum.cz

Celý kit, předni naraznik, prahy, zadni naraznik, mračitka světel, spoiler, stříška 14 000kč což je podle mě dost levné, zadní světla za pár stovek, předni světla a stěna taky nic moc drahé.

Kurna je tak krasnej (ale asi bych nechal origo masku) že mam chut dat facelift a tenhle kit a vysrat se na budoucí Cult Style

Odkaz ke komentáři

Tak to vůbec nevím :palec: Nenašel jsem je. Poslal jsem dotaz maxtonu, třeba napoví.

Dear Maxton Design.

I discovered lately that you have very nice bodykit for Skoda Octavia (looks like Octavia II RS). But let me ask you one question. Where can I buy or find those beautiful black headlights that you have on promo photograph of that beautifull bodykit. Thank you for your answers.

Looking forward. Proud owner of Skoda Octavia.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...