Přejít na obsah

ABS

Doporučené příspěvky

Ahojte.Nikde som s anic nedocital tak sa vas chcem spytat mam problem s ABS .Zacala mi svietit kontrolka ABS.....ABs mi neslo..uz som si konecne nasiel cas nato a dnes mi prestala svietit lenze problem je ze mi tam nieco cuka ked vytocim alebo sa prudsie pohnem neviem co to moze byt ale na 90% to suvisi s ABS lebo ked svietila tak nic necukalo vsetko bolo ok a teraz ked prestala tak to zase robi ..co to moze byt?? Ja myslim ze cidlo len mi nejde do hlavy preco teraz zhaslo a robi to toto...vdaka

1998, 1.9 Tdi, 81kW

Odkaz ke komentáři

Tak to máš asi i EDS a je možné že to dělá ono. A EDS zamezuje prokluzu kola, to které má tendenci proklouznout tak ho přibrzdí.

Fuuuha akurat citam o tom EDS a ja ani neviem ci ho mam...ale pred ty som to nepocitoval zeby som to mal nechapem tomu aj to s amoze poskodit alebo nieco??:.

Odkaz ke komentáři

No je to součást ABSka a pokud ti nešlo tak nešlo ani EDS . Nejlépe to odzkoušíš když se jednou stranou postavíš na krajnici a při rozjedu to trochu osolíš a mělo by to tak zarachtat.

Ano ano a no presne to mi robi ....a co s tym musim urobit nejaky navod som nasiel vraj nezaberaju rovnako kola a tak zapina to eds pri rozjazde ..a musim sa pozret ci mam aj EDS...

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

zdravím, chtěl bych se zeptat. Jak poznáte ABS v autě? Když jsem měl vyndané budíky tak jsem zkoušel zda svítí všechny světla a i ABS se mi rozsvítilo, pojistka se v autě nachází při startování se mi ale nerozsvítí a při brzdění nějak nefunguje a ve velkém TP je napsáno, že ABS nemám. Tak opravdu nevím jak s tím naložit :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...