Přejít na obsah

Morgaine

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    1 718
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Morgaine

  1. Dneska kolem 7:45 Poncarova z D0 exit 21 směr Stodůlky. Za volantem pán bílé vlasy, bílý plnovous :). Klubová samolepka černá vedle levého světla, není moc vidět.
  2. Prodám granule Markus-Mühle Rotwild (označované jako suchý BARF, nízký obsah tuku) nenačatý pytel 15 kg za 1000 Kč, expirace září 2018. Dále veterinární konzervy Royal canin gastro intestinal low fat 410 g za 60 Kč. Mám k dispozici 20 kusů. Naše feňule musela přejít na diabetickou dietu. Region: Praha nebo můžu dovézt jižní část Praha-Východ. Při kompletním odběru konzerv nabízím slevu.
  3. Ahoj, prosím nasměrujte mě, kde by mohl být problém. Zjistila jsem, že mi nejdou nastavit elektricky ovládaná zrcátka. na pohyb páčkou to nereaguje ani v poloze L, ani P. Vyhřívání funguje. Mohla by to být pojistka č. 15 nebo jiná? Nebo problém úplně jinde? Díky.
  4. Měla jsem ten samý problém, voda mizela, ale olej v expanzce se neobjevil, bylo to prasklé těsnění pod hlavou.
  5. Dneska cca 7:07 Türkova na semaforu bílá O2 combi 3AL.
  6. Není to třeba relé 109? Mně to nedávno taky chcípalo a dělalo to divný věci, naskočit nechtělo.
  7. Sterny, a kde vlastně teď vaříš? :)
  8. A mně "stočili" km na STK, technik se upsal v jednom čísle a kdybych auto prodávala, budu vypadat jako podvodník, když si někdo nechá vyjet kilometry.
  9. Dneska mě jeden Kodiaq předjel na D11 :).
  10. V jednom autě mám namontované odpojení od baterie a je to fakt znát. Když je odpojená, tak po týdnu mrazů naskočí motor skvěle. Když se na to vybodnu a je třeba v průměru +2 st. tak se tomu po týdnu zase tolik nechce.
  11. Asi napíšu ježíškovi :-D, to by se mi líbilo.
  12. To je super, že si někdo myslí, že čeština a ruština jsou si podobné :-D. Azbuku umím a tím to končí, rusky stejně vůbec nerozumím. Ale aspoň si zvládnu objednat z jídelního lístku ;-). Zdravím do Ruska ;-)
  13. A jak večer poznám, že ráno budou namrzlá okna? Jo jo, zase si dám něco na okno a ráno bude auto vykradený. To jsem se nachytala jednou.
  14. Morgaine

    Problém s XENONY

    To se mi taky stává, že za jízdy zhasne, stačí vypnout a zapnout a zase svítí. Jindy bliká. Já doufám, že je to jen výbojka a bude stačit vyměnit.
  15. Já jsem si taky užila se zápisem origo kol do VTP. Předchozí majitel zpackal dovoz do ČR a nenechal si tam napsat originál kola, tj. kola, která měla to auto, když opouštělo fabriku (L&K 205/55 R16). Tohle mě fakt nenapadlo kontrolovat, protože už jsem to samý auto s těma samýma kolama měla. Přijedu si takhle na STK a myslela jsem, že mě vomejou, protože něco jako typový list jsem něměla, když to byly originál kola. Měla jsem to štěstí, že na Bohdalci se jen pán podíval do počítače, pokýval hlavou a zapsal mi to tam. Jinak nevím, kde bych dneska běhala a sháněla to.
  16. Děkuju, no to je nadělení. Do toho se sama pouštět nebudu :(.
  17. Hlásím se do lazar klubu se svojí artrózou v posledním stádiu, ale to už je chronická věc. No a muž nově s vyhřezlou plotýnkou
  18. Ahoj všem, jdu si k vám zase pro radu. Stala se mi včera taková věc. Ovládáním alarmu jsem zamkla auto, ale nevěděla jsem, že jsou otevřené dveře kufru (combi). Hned jsem auto zase odemkla. Od té doby nezamyká zámek kufru, jak by měl. Když zamknu ovládáním, zamknou všechny dveře, jen kufr jde otevřít, akorát ta klika je na stisk tvrdá, jako by jí něco bránilo. Když se kufr otevře a zavře (při zamčeném autě), tak se zamkne i kufr a klika jde měkce jako obvykle. Zkoušela jsem různé kombinace zamknout - odemknout, otevřené dveře, zamčené dveře, odemčení DO s klíčem, zamknutí alarmem... Při odemknutí se odemknou všechny dveře včetně kufru. Prosím poraďte, kde může být problém. Přece jen po zamknutí auta extra otevřít kufr a zavřít je na palici, dřív nebo později to zapomenu udělat a někdo se mi do toho podívá. Děkuju.
  19. Po čase se ozývám ... bylo to relé 109, děkuji za identifikaci problému :).
  20. Auta odstavují velice blízko. Já jsem auto našla ani ne kilometr od místa, kde ho ukradli, akorát jsem teda po sídlištích najezdila 80 km, ale vyplatilo se.
  21. Když jsem jezdívala trasu Praha - Kladno, mívala jsem průměrnou spotřebu 3,6 - 4 litry. Když se jezdí podle předpisových rychlostí, tak to jde docela v pohodě. Nicméně když jezdím po Praze za 5,3 tak jsem spokojená.
  22. No, jako že stavím asi 6 km za Říčanama. Ale aby to nebylo tak jednoduchý, střídám vozy ;-), někdy Laurinka, někdy Baghíra a nově Fanouš. Ty jsi z Brodského? Já od Tvrze :-D svět je malý.
  23. Jéé, konečně mě někdo chytil :). Jezdím přes Říčany z Prahy na parcelu, tj. momentálně denně. A tu stříbrnou z Mokré ulice znám taky, parkuje mi hned před garáží :).
  24. Aha, taky dobrý, díky :). No pokud to není v řádu tisíců, tak cenu úplně neřeším. Hlavně aby to jezdilo a mohla jsem se na to spolehnout. Navíc v únoru chci jet do Tater, nerada bych, aby nás to někde nechalo :(. Auto vezu do dílny pravděpodobně v neděli.
×
×
  • Vytvořit...