Přejít na obsah

Nadoxx

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Skype
    zdenecek12

Návštěvy profilu

615 zobrazení profilu

Nadoxx's Achievements

0

Popularita

  1. Nadoxx

    Maxidot

    Ahoj :) začínám mít problém s LCD na maxidotu (žluté krystalky) poslední měsíc se to docela rozrostlo, že už ani nevím, kolik je hodin :-D byla by možnost dát FL budíky nebo z FL RS na TDI? Mám O2 MR05 Elegance Někdo mi říkal, že musím vyměnit i jednotku ABS z 06+ je to pravda, či ne? A někdo, kdo dokáže i IMMO dát do provozu?:) Díky moc za infooo
  2. Koukám, že a hlava co mám je BKD. Tudíž si ji nechám, zdá se mi že ji mám asi prasklou. Mizne mi voda.. Naplnil jsem na rysku MAX a po měsíci ji mám na rysce MIN. Dnes zkusím zahřát motoro a párkrát "zadračit" uvidíme :) Díky moc :)
  3. A ještě otázka, je to z 100kw nebo 103kw? :D
  4. Zdravím Vás! chtěl bych se zeptat, zda jde tato hlava 03G 103 373 do octavia 2.0 tdi 103kw 16v PD (rok 2005) Mám ji doma a nevím, zda si ji mám držet, či ji pustit. Nikde jsem se nedozvěděl, zda tuto hlavu, která je z VW Tourana použít i do octavie. Na různých e-shopech, kde jsou alternativní čísla hlav, jsem toto nenašel. Dokáže mi tu někdo prosím poradit?? Díky :)
  5. Je rozdíl, mezi pravou či levou?
  6. Ahoj lidi. Mám asi unavené vzpěry. Kufr po otevření nevyletí :-D jen se přizvedne trochu... Máte origo vzpěry, nebo silnější? Origo mají sílu 480N? Díky :) a to tlačítko, je super! asi koupím jen zda pujde do MR05 předface
  7. A kam se tedy mají zapojit? Jde mi o to aby se na rádiu ukázalo - klasika :D auto s ty proužky na vzdálenost :D
  8. Ahoj, taky by mě zajímalo o jakou vzpěru jde. Našel jsem na Milotecu jinou, než tu máte vy ostatní. http://www.milotec.net/plynova-vzpera-kapoty-motoru-skoda-octavia-ii-facelift.htm
  9. Ahoj, taky uvažuji o dodělání předních park. senzorů MR2005. Musejí být originál, nebo stačí koupit nějaké čínské? (dodělával jsem činu na O1 a spokojenost) Chtěl bych, aby byli propojeny se zadními - ukazatel vzdálenosti v rádiu (Audience) Kabeláž mám připravenou, jen senzory potřebuji a zapojit do rádia. Díky :)
  10. Nadoxx

    klimatizace oII

    Ahoj, mám problém s klimou - asi :-D Naplnil jsem si klimu, náplň vydržela cca 3 týdny - vyměnil jsem chladič klimatizace. Náplň drží, ale pokud zapnu klimatizaci, začne foukat studeně cca až po 10-12 minutách. Je to normální, či ne?? Díky za odpovědi :)
  11. Zdravím, také řeším tento výstup z rádia. Mám rádio "Audience" s podporou MP3 na 6ti CD. V autě mám nainstalovaný Parrot. Půjde i přes to, že mám tuto BT jednotku zapojit i výstup nejlépe na USB? Aby ale fungovalo vše jak doposud - při poslechu rádia/CD se mi přepne hovor do repráků. Díky :)
  12. Zdravím, narazil jsem na rez :/ Je někdo z jihočeského kraje nejlépe českokrumlovsko? :-D Včera jsem obrousil dveře spolujezdce a řidičovo, ale na zadní část dveří si netroufám, nedokáži stříknout do ztracena :/ Byl by někdo ochotnej, mě pomoci? :) Díky moc :))
  13. Mám ji takto... Zapomněl jsem přidat obrázek :-D
  14. To je někde vyražený? Kde to najdu? :)
  15. To právě nevím, jaký to je přesný typ :/
×
×
  • Vytvořit...