boristdi Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Zdravim chlapi. Nevite nekdo jestli je na OII predni napravnice našroubovana do kary přes silenbloky? A jestli jo tak jestli je uz nekdo menil. porad mi tam neco klepe a uz mam vše vyměněne a pořad klepe. Diky moc za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 nie sú tam žiadne silenbloky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Zdravim chlapi. Nevite nekdo jestli je na OII predni napravnice našroubovana do kary přes silenbloky? A jestli jo tak jestli je uz nekdo menil. porad mi tam neco klepe a uz mam vše vyměněne a pořad klepe. Diky moc za rady Mozna tvůj problém ze se ti hybe napravnice. http://www.ecstuning.com/Search/ES2102460_ES8640_ES421475/?utm_source=Youtube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boristdi Odesláno Leden 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Mozna tvůj problém ze se ti hybe napravnice. http://www.ecstuning.com/Search/ES2102460_ES8640_ES421475/?utm_source=Youtube Dik moc mrknu na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Matesaax Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Zdravím Mám půl roku kombi Octavii a pořád nejsem spokojený s podvozkem,na nerovnostech se auto kývá do stran od přední nápravy.Vyměnil jsem tlumiče,stabilizátor,silentbloky na nápravě a hodně se to zlepšilo,nicméně když to porovnám s bratrovým vozem naprosto stejným,tak jeho Octavia sedí jak přibitá oproti té mé.Když jsem koukal na datové štítky tak podvozek máme oba základ 2UA,ale okruh pérování mám LO7 a jeho Octavia LO6.Proto se chci zeptat zda to neznamená,že má tvrdší podvozek a já pak zbytečně řeším,že jemu to sedí lépe než mě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrc5 Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 pokial Ti klepe na nerovnostiach tak su to horne ulozenia tlmicov... To co vidis na tych videach sa prejavuje najma pri akceleracii z miesta a vyslovene jednym klepnutim (buchnutim)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.