Bjarda Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Jojo je tam jiná rozteč je tam 5×100. Rso dobrý, musim koupit nové sedačky a udělat výfuk a hned jak to udělám hodim fotky :) Jinak včera jsem byl s dvojkou v servisu na preventivním čištění turba a výměně klíňáku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Jojo urobil jsem to s kámošem zbyla folie do interieru tak jsme to dali na zkoušku ven a drží to už dva roky,ale ted pujde nejspíš dolů a dám origo folie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Až dáš ty sloupky na černo, podej pak info, jakou fólii jsi použil a jak to drží a vypadá. Plánuju to samé, tak hledám tipy a inspiraci. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Opravdu tak drží folie jo ? Každopádně o víkendu to spáchám, ještě nevím jak :D ale už to chci mít hotové . Takže po víkendu podám info :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 jasný drží fkt dobře mám ji tam dva roky a jsem spokojenej,ale nemám to uplně dokonalé,takže bude výměna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Tak jsem to dnes polepil. Uvidíme jak dlouhý trvání to bude mít :) Je to folie z obi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Vypadá to dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Děkuji :) poměrně dlouho jsem se s tím piplal, tak doufám že to vydrží. A jde krásně vidět jak mi po bouračce krásně spasoval dveře zadní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Ajo vypadá to fajně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Na bílé to bude ještě lepší - už se těším :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Budeš to mít pěkný, hlavně k těm oknů zatmavenejm :) Ale mě se to líbí i na mé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Máš to hezké, o tom žádná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Díky díky pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Dnes proběhla očista vnitřku po zimě, štěrku jsem tam měl že bych to mohl dát pod zámkovku a dnes jsem udělal dodatečný svícení do kufru a vyměnil subáč za aktivní :) A mám dotaz kutilové, jak jsou vzádu ventrilátory a pod nima je popelník, nepůjde tam ten panel ze SII ? Edit : Našel jsem fotku původního interieru ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 voni ti to i pres fotky :D vypada to, ze Yeti, Octavia a Superb maji ty Jumbo Boxy stejny, az teda na konci u radicky. edit: Yeti a Octavia je maji totozny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Ale čo by nešiel,len sa s tým treba trocha pohrať(cca 24 hodín roboty) .http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=8612&p=1444320 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Laurin : jo yeti ji ma stejnou,tuto hnusotu ma mama :D vubec mi to auto nelibi, ikdyz ten novej city verze uz vypada pekne.... Gracho : a ja uz jasal ze budu jediny kdo to ma :D a jak jsem cetl tak to je na dlouho a slozite takze radeji si koupim koncovku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 osvětlení kufru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 az teda na to, ze tam uvidis sebemensi smitko :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 :D pravda pravda, jde tam vidět vše naštěstí tam vozim jen tašku do fitka a nákup :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Borci prosím o radu :( , četl jsem zde na foru hafo věčí ale nejsem si jistej zda to je ono. Když přejedu nějaký výmol, nerovnost, tak mi zadní náprava boucha ( jako železo na železo) ale auto neplave, jede normálně. Myslel jsem si že to budou silentbloky ramene ale nevím to na 100% nevíte někdo ? Děkuju moc Edit: Dnes jsem si zkusil ve photoshopu překreslit narazník bez lišt a celkem to vypadá dobře :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.