Orel005 Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Zdravim, chci se v kratkosti informovat. Mam O1, kterou mi nedavno bratr roztrelil, proto jsem koupil novou kastli a pri te prilezitosti uz nechci davat ty pred faceliftove budiky vc. pristrojove desky, ale ty hezke podobne O2. Jsem v tomto smeru naprosty amater, aproto se ptam Vas zkusenych. Je mozne do meho auta dat napriklad tyto budiky ? 1) http://auto.bazos.cz/inzerat/30613191/Budiky.php 2) http://auto.bazos.cz/inzerat/29871488/Budiky.php 3) http://auto.bazos.cz/inzerat/30623895/Budiky-Laurin-a-Klement.php 4) http://auto.bazos.cz/inzerat/30768335/Octavia-I-multifunk-volant-interier-dily-Climatronic.php Pokud ano, jak je to s MAXI-DOTEM, staci mi kdyz mi ty nove budiky budou ukazovat, to co ty stare tj. okolni teplota, spotreba, aktualni spotreba, pokud by mi stacilo jen toto, nejedna se asi o maxi-dot ale o obycejny PP, je to tak ? Bude mi ten PP v tech hezkych budikach fungovat ? Pokud bych chtel aby mi to ukazovalo otevrene dvere, dojezd na nadrz a dalsi veci, ktere umi vyse uvedene budiky, pak co k tomu jeste potrebuji ? Je to vubec realne a nakolik me to celkem vyjde ? Dalsi otazkou je, jestli mohu do meho vozu pridat tempomat, nebo treba ten climatronic ? Tempomat asi ano, pokud bych predelal regulaci plynu na elektronickou, je to tak ? Predem VSEM dekuji za smysluplne informace, nejen pro me ale i pro dalsi kteri by meli takovy problem a dilema jako ja :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Zdravim. Nedávno jsem se o tom taky bavil se známýma ,že jsem je tam chtěl dát tak y sice mám O1 1,9 TDi rok 00. A prý to nejde ,že je tam jiný svazek ,který tam nejde je prý starý a na maxi dot nebo polo dot je potřeba nový od roku 01-02 . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
toshi Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 ja mam 2004 a tiez nemozem dat maxidot.uz som to zistoval.a climatronic mozes dat,ale musis vsetko vymenit co sa tyka climatizacie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Na maxidot aby fungoval korektne je hlavne treba 3G komfort 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 tak to je blbost, maxidot půjde bez problémů.. ja mam 2004 a tiez nemozem dat maxidot.uz som to zistoval.a climatronic mozes dat,ale musis vsetko vymenit co sa tyka climatizacie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 nové budíky ti budou fungovat pouze pokud vyměníš RJ motoru která běží po canu... dá se sehnat polodot i maxidot tak taby ti fungoval bez nutnosti výměny komfortky a dveřních jednotek - to je prakticky nemožné, bylo jich strašně málo pouze 2000-2001 novější budíky s palubním pc ti taky budou fungovat, opět je tam podmínka výměny RJ motoru - ty jsou dva druhy s a bez podpory tempomatu pro tempomat musíš dát RJ s podporou tempomatu která už má can jak jsem psal... podmínkou tempomatu je RJ s podporou a výměna škrtící klapky... další věc je kontrolka airbagu, ta ti bude fungovat pouze pokud vymění RJ airbagu.. pokud ji nevyměníš tak airbagy zůstanou funčkní ale nepůjde ti jejich kontrolka na budíkách pokud tam dáš budíky novější než 2002 nebudou ti budíky ukazovat otevřené dveře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Milhausek....tiež som to po prečítaní považoval za blbosť...ale ak by sa jednalo dajme tomu o verziu classic...tak potom nezáležiac na ročníku predpokladám, že pri tak nízkej výbave by maxidot nefugoval alebo sa mýlim ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 vše bude fungovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Orel005 Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Diky, diky. Sehnal jsem ty budiky s polodot ( nebo jen s pp ), ted nevim. Kazdopadne to bude jen hezky vypadat, nic tam nebude chybet ale svuj ucel to splni :). Me slo predevsim o ten hezky design. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 jenom ti nepůjde otáčkoměr, spotřeba, kontrolka airbagu, bzučák na světla, kontrolka otevřených dveří.. ale to je asi detail, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Orel005 Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Byl jsem prodavajicim ( ktery mi to zaroven i montuje ) ujisten ze to bude chodit. A ze kdyz budu chtit maxidot, tak to taky udela. Je treba jen predekat nejaky konektory nebo co, moc jsem neposlouchal. Pac to znelo jako neco moc sloziteho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 tak to jsem moc zvědavý jak naučí canové budíky k necanové jednotce! bez výměny RJ motoru nepůjde nic.... nemožné aby to chodilo předpokládám že máš 1.8AGN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Orel005 Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 To nevim, je to rok 99 pred FC, takze asi ano. Tak to jsi me docela vydesil no :(. Co stoji ta nova RJ motoru, resp. pouzita a to musi byt primo pro muj motor, nebo staci jen benzin ? Takze proste bez vymeny RJ motoru nemohu mit jiny nez ty zakladni pred FC budiky ? Nebo jak to prosimte je ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 ano přesně tak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 RJ musí byť samozrejme pre konkrétny typ motora ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Orel005 Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 Da se to vubec sehnat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 3, 2014 Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 ano, seženu ti to.. do škodovky se nikdy nedávala, ale rozchodit se to dá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Orel005 Odesláno Únor 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2014 A co by me to prosimte stalo ? Ty jsi z Humpolce u dalnice mezi Prahou a Brnem ? Nebo okres Klatovy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.