Johny_F Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Zdravím, potřebuju poradit. OI 1,9 TDi, 66kw, r.v. 2003, najeto 250 000 km. Pravidelně servisovaná, tankuju kvalitní palivo. Teď jak začalo mrznout, tak mě dost zlobí starty. Parkuju venku. Po nažhavení to chytne tak na 3. protočení, pak začnou kolísat otáčky 900 - 1000, z výfuku jde hustý bílý dým a tento jev cca za 30 sekund zmizí. Jediné co jsem k tomu kouření našel, byla rada s vyčištěním/vyměněním předvstřiků...? Může to mít nějakou souvislost s tím, že mi blbně ukazatel teploty motoru? Ten mi tak rok funguje podle nálady, někdy měří teplotu, jindy je na nule i se zahřátým motorem, ale spíš je na nule :-) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Ako dlho trvá žhavenie ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Johny_F Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 teď když je taková kosa tak to žhaví cca 7 - 10 sekund. Když je tepleji tak je to rychlejší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas_7 Odesláno Únor 1, 2014 Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Dělá mi to prakticky to samí, může to bejt víc věcí, třeba mě netěsní tlakový čerpadlo, není tlak a pak to startuje taky takhle dlouho a pak chvíly kouří než se dají věci do normálu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Johny_F Odesláno Únor 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2014 Tak me se podvou dnech podarilo zprovoznit VAG COM a diagnostika mi vicemene potvrdila co jsem tusil. Cidlo teploty na motoru ko, vaha vzduchu ko. Takze jsem odpojil cidlo vahy vzduchu a svete div se, zavada prozatim "vyresena" :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.