Vladan Odesláno Listopad 30, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 Nevym jestly jste si vsimly ze v O1 jsou dva druhy 4-ram.volantu. U starych predface modelu jsou takove nejake nafoukle v oblasti airbag-u a dolni ramena jsou vic smerem k ridici, a u face modelu jsou takove jakoby zapustene dovnitr. Ted se ptam jak je to s tim u tech predface modelu presne, do ktereho modeloveho roku se davaly ty "nafoukle" a davaly se tam vubec ty "zapustene"? Uz v nekolika modeleh predface jsem videl ze jsou tam face volanty a majitele my tvrdi ze nejsou menene ze rocnik 2000 ih tam ma z tovarny. Ale npr. na mobile.de nebo gde koliv jinde se muze videt ze model.rok.99 teda r.v.2000 ma "nafoukle" a ne face volanty. Jak je to s tim? Trohu jsem to zamotal ale doufam ze jste pohopyly co jsem chtel rict ;) ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2009 fotka je lepsy nez tisic slov takze priklad: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=...post&id=194 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=...post&id=184 Omlouvam se AdamCZ-ovi a TomasT za "zneuzity" jejih fotek, doufam ze se nebudou zlobyt ale lepsi pripad jsem nemochl najit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Ano máš pravdu, face volant se začal montovat, už do předfaceliftu rv00. Pak je to asi od měsíce já mám 4měsíc a už je face. Ještě jsem si všiml, že ten volant předface-face má starej odpalovák airbagu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Tady Octavia předface 2000 a face volant. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Prosinec 1, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Předface airbag. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Prosinec 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2009 Dik za odpoved, potreboval jsem si byt jisty. Take jsem si vsimnul ze nektere predface modely maji klasicky starej volant a nektere modely maji face volant tak proto ta otazka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morris_3nec Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Mám O1 rv.99 se staru palubovkou, řekl bych že volant mám tne starej nafouknutej. Je nějakej 3 ramenej voalant kterej by tam šel dát ? Co všechno s tím pak souvisí, nedělá problém zapojení airbagu něbo něco jiného ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Jde tam třiramínko jak z OI tak i z OII . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Prosinec 9, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2011 pouze u OII volantu je třeba si pohrát s kabeláží bagu..... ale jde to.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.