Přejít na obsah

Slovenskooo

lubinob

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o měsíc později...

zdravicko na slovensko :)

delsi dobu sleduju aktivitu z SK a registrace do klubu a nejde mi do hlavy jedna vec :

Proc ti, kteri se regnou z SK do clubu, tak z 90% nezaplati poplatek?

Vsiml jsem si, ze i hodne vas slovaku tady na foru nejsou clenem clubu, ale na foru jsou hodne aktivni.

Je to tim, ze je zakladna clubu v CR? Nebo tech 9 z 10 slovaku pri registraci do clubu necte podmínku placenyho clenstvi?

Nebo myslite, že ten poplatek je pro slovaky moc vysoky?

Tak nejak jsem se nad tim zamyslel a neprisel na to, tak budu rad kdyz mi pomuzete to odhalit :)

Odkaz ke komentáři

Mno tak asi 50/50. Niekto si pomyli registraciu na octaviaclub.cz s registraciou na forum.octaviaclub.cz + tak ako si povedal asi je to aj tym ze zakladna je v CR a vacsina ludi si asi povie ze registracia a clenstvo pre nich nema ziadny vyznam kedze pravdepodobne nevyuziju ziadnu z vyhod. Mne osobne poplatok nepride vysoky a hlavny dovod preco ho platim som pisal uz kdesi :rolleyes: .

Ale snad sa polepsim a tento rok dorazim aj na nejaku tu akciu :wallbash:.

Odkaz ke komentáři

Nikdo nikdy nikde nenapisal, ze clenstvo je povinne :rolleyes::wallbash: :wallbash:

Asi to stale nie je jaasne, takze to objasnim :D .

1.Registracia noveho clena octaviaclubu sa vykonava na stranke clubu: octaviaclub.cz. Novy uzivatel dostane svoje cislo a ucet na stranke octaviaclub.cz, pricom aby bola registracia uplna, je potrebne zaplatit vstupny poplatok. Dalsi rok sa plati iba clenske, ktore sa plati potom kazdy rok, inak clenstvo zanika (existuju aj vinimky - zvacsa pre ludi podielajucich sa na fungovani clubu alebo fora). Novy clen po zaplateni vstupneho poplatku obdrzi samolepku (logo OC) a karticku clena.

2.registracia na fore (forum.octaviaclub.cz)- nema s registraciou v clube nic spolocne !!!!. Registracia je zadarmo a nevyzaduje ziadne ine poplatky. Pri registracii obdrzi kazdy cislo (v mojom pripade je to č.20). Je to cislo, ktore nema ziadny iny vyznam, iba udava poradie registracii (som 20ty v poradi registrovany na fore). Rank "Clen clubu" iba vyjadruje ze dany uzivatel je aj clenom clubu.

Vittorio chcel len vediet cim to je ze vela ludi zo SR vyplni registracny formular a nezaplati vstupny poplatok, respektive zaplati vstupny poplatok a na zaciatku dalsieho roka si clenstvo nepredlzi. A tiez asi chce vediet preco sa niekto, kto tu na fore travi vela casu nechce stat aj clenom clubu.

Inak ja som vdaka clenstvu v oc stretol aj u nas par clenov (vzdy z CR). Na fore som ich sice nikdy nevidel, ale vzdy sme pokecali :pivo: . Je to celkom zvlastne ked stretnes niekoho s kym by si za inych okolnosti nikdy nemal potrebu hovorit, ale ta nalepka na aute to meni :palec: !

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Ja som platil zatial vsetky poplatky okrem toho roku. Nie je to v tom, ze suma je vysoka len doteraz som nevyuzil ziadnu vyhodu. Len napr. uvediem priklad, vcera som bral nejake veci z Autokelly tu v Prešove od kamoša čo je tam obchodny zastupca a pytal som sa ho ci ma clen octaviaclubu nejaku zlavu pri predlozeni karticky. On ze o takom niecom nic nevie a pochybuje ze to funguje tu na Slovensku. Sice aj keby to fungovalo tak on mi da aj tak ovela vacsiu zlavu bez karticky. Nalepku mam na aute a aj mini dres co som si tak ci tak kupil. Takze z mojej strany tolko. A si myslim ze ked uz neplatim tak aspon robim reklamu clubu ked mam tu nalepku nie :) ? Takze vacsina zliav co ponuka clenstvo je platna hlavne v ČR a ked priratam postovne k nam, tak to si uz rovno kupujem veci tu. Ale nenahnevam sa ked mi odoberiete ikonku clena clubu v profile. A dufam, ze som sa teraz nikoho nedotkol a ani nikoho neurazil.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...