Emiiilio Posted August 27, 2012 Share Posted August 27, 2012 ked tak pozrite na FB skupinu Octavia 1, taka nova, malo clenov (10 :D) ale prevazne ludia zo zapadu SK, ked tak by sme mohli dohodnut nejaky mini zraz nech si okukneme auta ;) 0 Quote Link to comment
Emiiilio Posted September 2, 2012 Share Posted September 2, 2012 ked uz nie na octavia zraz, tak aspon taky mini zraz v BA zorganizovany dnes narychlo na FB :) 0 Quote Link to comment
Tomas 1.6 Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Stupava, hned pri BA ale okres Malacky. Bol som z okresu BA ale ked Meciar zacar rozbijat okresy tak som skoncil v MA. Kazdy den si teda pripadam ako neskutocny vidlak ked parkujem Nechcete urobit nejaky mini zraz, pretoze ja som mlade ucho a nikoho tu nepoznam. 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 hmm, nechcete tu skupinu prejmenovat nejak rozumeji? Nechci predjimat jak,ale co majitele OII a O III ktera vyjde za chvili, s tema se potkat nechcete ? Bavili jsme se s Viktorem, ze Vam klidne poskytneme pomoc s organizaci srazu aby se SK sekce na foru zvetsila. 0 Quote Link to comment
Tomas 1.6 Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Ty by bolo urcite super Neviem ako ostatni ale ja by som to velmi rad prijal 0 Quote Link to comment
Emiiilio Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 nejako to tu rozbehnut by sa urcite hodilo, nech sem nenahadzujem fotky z "minizrazov" o par autach, i ked aj to je uspech :D a co sa tyka nazvu tej skupiny, nezakaldal som ju ja, ale kamarat, tak som mu napisal, hadam s tym nieco spravi ;) Tomas 1.6: ten minizraz bol len tak narychlo zorganizovany na FB a tolko sa nas zliezlo :D ale ked sa bude zas nieco taketo organizovat, urcite dam vediet ;) 0 Quote Link to comment
Tomas 1.6 Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Tak ja by som bol stastny aj za 10 aut na zraze 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted September 7, 2012 Share Posted September 7, 2012 sezona ted pomlau konci a s ni i pekny pocasi na srazy, tezko ted neco organizovat, leda opravdu nejaky rozlouceni se sezonou. Behem zimy muzete sbirat napady a na jare se to pokusime trosku rozpumpovat. 0 Quote Link to comment
Tomas 1.6 Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 vcera vecer narychlo dohodnuty taky minizraz v BA na strkovci, dopadol takto nejak, ucast sice nic moc, ale bolo fajn :) viac foto je tu ale treba sa registrovat keby sa nas nazbieralo viac, tak by to mohlo byt fajn, staci dohodnut nejaky rozumny termin, vramci BA a blizkeho okolia by to nemalo byt problem ;) Dneska som videl tu feldu a sedela celkom nizko, len ten vyfuk to tam spatil. 0 Quote Link to comment
Kyselinka Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Aha Slovenskooo, az teraz som to tu objavil :D Ked budete robit nahodou nejake stretko v okoli BA, pisnite sem, ked bude cas, dobehnem 0 Quote Link to comment
Emiiilio Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 na FB treba najst skupinu Octavia Fans, pridat sa tam ;) ked sa nahodou narychlo organizuje nejaky zrazik, tak vzdy tade :D 0 Quote Link to comment
lubinob Posted November 8, 2012 Author Share Posted November 8, 2012 No ja mám FB ale o tej skupine som nevedel.. kuknem tam.. 0 Quote Link to comment
Emiiilio Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Kyselinka: ked nemas FB, tak potom treba pozriet aj nejake slovenske fora, bud skodaforum, alebo AutoSkodaKlub :) ale ked sa zas bude nieco organizovat, tak dam vediet aj sem ;) 0 Quote Link to comment
Kyselinka Posted November 8, 2012 Share Posted November 8, 2012 Ja uz chodim pravidelne na tolko for, ze neviem ci to vsetko vzdy stihnem navstivit a obehat :lool: OK, daj potom vediet aj sem, lebo tu primitivnu vec (FB) si zriadovat nemienim ;) 0 Quote Link to comment
Emiiilio Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 akurat som napisal na FB, ci si nedame v nedelu niekde v BA nejaky "meeting", no a zatial sa nazbierali 4 auta :) hadam sa este zopar ludi prida :) cas a miesto sa este upresni ;) 0 Quote Link to comment
Kyselinka Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 V nedelu som v praci :( ...ale tak odskocit si zrejme budem moct, nakolko robim v BA. Daj potom sem vediet kde presne a kedy 0 Quote Link to comment
Emiiilio Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 v nedelu poobede v praci? no nezavidim ale ked sa dohodne miesto a cas, tak dam vediet ;) 0 Quote Link to comment
Kyselinka Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Za tie roky si clovek zvykne a 100% priplatok len potesi ;) OK, sledujem to tu aj v praci, takze budem vediet.... 0 Quote Link to comment
lubinob Posted November 9, 2012 Author Share Posted November 9, 2012 V nedeľu sa asi do BA nedostanem.. aj to mám trochu ďalej ako vy.. ;) 0 Quote Link to comment
Emiiilio Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 tak zajtra o 15-ej pri strkovci, je tam take velke parkovisko, tak kto mozete a mate cas, pridte pozriet ;) 0 Quote Link to comment
Kyselinka Posted November 10, 2012 Share Posted November 10, 2012 Ked sa mi podari uvolnit sa z prace, tak sa zastavim :) 0 Quote Link to comment
Tomas 1.6 Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 A znova som zmeskal, mozem sa sem pozriet akurat o den neskor? :D 0 Quote Link to comment
Emiiilio Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 najblizsie sa planuje nieco na 24. 11., niekde v SC, zatial to bol len navrh, tak uvidime co z toho nakoniec bude :D Tomas, treba to tu pozerat castejsie ;) 0 Quote Link to comment
Emiiilio Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 take 24. 11., 14:00 Senec Tesco ;) ked nam bude velka zima, tak sa presunieme niekam si sadnut kto mate cas a chut, pridte pozriet, pokecat :) 0 Quote Link to comment
VRoman Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Zdravim, Ja som z Blavy, pridam sa na FB a ked budem mat cas urcite dojdem na nejaky ten zrazik 0 Quote Link to comment
Tomas 1.6 Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Nepoznate niekto nejakeho sikovneho mechanika(elektrikara), ktory je uprimny a neodrbkava pre zisk v okoli BA? Chcem dorobit zadne elektricke okna a neskor kabelaz na zadne repro. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts