Emiiilio Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 skoda klub organizje stretko 22.12. o 13:00 na Červenom kameni, kto mate chut a moznost, pridite pozriet, nech sa tam nazbiera dost aut este pred koncom tohto roka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 12, 2013 Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 zdravim vas :) tak ja mam siroky zaber :) vacsinu casu som v BA, obcas okolie PN a velmi zriedka okolie KE :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VRSI Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 Čavte som z Detvy. Stredoslovenský kraj :) Je niekto odtiaľto ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 nazdar :) tento vikend (16.3.) bude asi taky mini zrazik octavii, cca okolo 15-ej pri strkovci, kto mate volno, dajte vediet a zastavte sa ;) ak by sa nieco menilo, dam vediet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas 1.6 Odesláno Březen 16, 2013 Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 Nemyslis vazne, toto je ako na truc, zase si to pozrem neskoro. Toto neni mozne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Březen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2013 (upraveno) Pár foto z dnešného mini zrazu v Bratislave.. jedna leštenka a jedno z najšpinavších áut zrazu.. :D Upraveno Březen 17, 2013 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Emiiilio Odesláno Březen 17, 2013 Sdílet Odesláno Březen 17, 2013 bolo fajne pocasie vyslo, nazbieralo sa nas na nase pomery celkom dost, ale chcelo by to vacsiu ucast :D Tomas 1.6: treba to tu sledovat castejsie, alebo na FB sa pridat do skupiny Octavia Fans ;) vacsinou sa taketo minizrazy riesia tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vlado1130 Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Zdravim vas od Banoviec nad bebravou.Pri trencine.alohaaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 zdravicko na slovensko :) delsi dobu sleduju aktivitu z SK a registrace do klubu a nejde mi do hlavy jedna vec : Proc ti, kteri se regnou z SK do clubu, tak z 90% nezaplati poplatek? Vsiml jsem si, ze i hodne vas slovaku tady na foru nejsou clenem clubu, ale na foru jsou hodne aktivni. Je to tim, ze je zakladna clubu v CR? Nebo tech 9 z 10 slovaku pri registraci do clubu necte podmínku placenyho clenstvi? Nebo myslite, že ten poplatek je pro slovaky moc vysoky? Tak nejak jsem se nad tim zamyslel a neprisel na to, tak budu rad kdyz mi pomuzete to odhalit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Mno tak asi 50/50. Niekto si pomyli registraciu na octaviaclub.cz s registraciou na forum.octaviaclub.cz + tak ako si povedal asi je to aj tym ze zakladna je v CR a vacsina ludi si asi povie ze registracia a clenstvo pre nich nema ziadny vyznam kedze pravdepodobne nevyuziju ziadnu z vyhod. Mne osobne poplatok nepride vysoky a hlavny dovod preco ho platim som pisal uz kdesi . Ale snad sa polepsim a tento rok dorazim aj na nejaku tu akciu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Vittorio vsetko je mozne v tejto dobe.Uprimnu odpoved ti na tvoje otazky asi neda nikto :-) Mne osobne je jedno ci je zakladne v CR alebo SK Ide tu o auta a nie o narodnost snad. Poplatok nieje nieco co by sa nedalo zvladnut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 No ja odpoviem uprimne. Nevedel som, ze clenstvo je povinne, kedze vidim clenov s trojcifernym clenskym cislom a nemaju rank clena klubu Myslim, ze tie sumy nerobia problem a nie su az tak horibilne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Březen 28, 2013 Sdílet Odesláno Březen 28, 2013 Nikdo nikdy nikde nenapisal, ze clenstvo je povinne :wallbash: Asi to stale nie je jaasne, takze to objasnim :D . 1.Registracia noveho clena octaviaclubu sa vykonava na stranke clubu: octaviaclub.cz. Novy uzivatel dostane svoje cislo a ucet na stranke octaviaclub.cz, pricom aby bola registracia uplna, je potrebne zaplatit vstupny poplatok. Dalsi rok sa plati iba clenske, ktore sa plati potom kazdy rok, inak clenstvo zanika (existuju aj vinimky - zvacsa pre ludi podielajucich sa na fungovani clubu alebo fora). Novy clen po zaplateni vstupneho poplatku obdrzi samolepku (logo OC) a karticku clena. 2.registracia na fore (forum.octaviaclub.cz)- nema s registraciou v clube nic spolocne !!!!. Registracia je zadarmo a nevyzaduje ziadne ine poplatky. Pri registracii obdrzi kazdy cislo (v mojom pripade je to č.20). Je to cislo, ktore nema ziadny iny vyznam, iba udava poradie registracii (som 20ty v poradi registrovany na fore). Rank "Clen clubu" iba vyjadruje ze dany uzivatel je aj clenom clubu. Vittorio chcel len vediet cim to je ze vela ludi zo SR vyplni registracny formular a nezaplati vstupny poplatok, respektive zaplati vstupny poplatok a na zaciatku dalsieho roka si clenstvo nepredlzi. A tiez asi chce vediet preco sa niekto, kto tu na fore travi vela casu nechce stat aj clenom clubu. Inak ja som vdaka clenstvu v oc stretol aj u nas par clenov (vzdy z CR). Na fore som ich sice nikdy nevidel, ale vzdy sme pokecali . Je to celkom zvlastne ked stretnes niekoho s kym by si za inych okolnosti nikdy nemal potrebu hovorit, ale ta nalepka na aute to meni ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 29, 2013 Sdílet Odesláno Březen 29, 2013 Aha, tak myslim uz je to viacerim jasne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Ani po niekolkych minutach patrania som sa nedostal k uctu, aby som vedel, ci bude platit este aj za prevod alebo OC ma ucet aj na SK. Aj toto moze byt jednym z dovodov ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 OC ma ucet aj na sk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Zdravíčko kolegové. Měl bych dotázek zda někdo z Vás není z blízkého okolí Malé Fatry? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 Ja som platil zatial vsetky poplatky okrem toho roku. Nie je to v tom, ze suma je vysoka len doteraz som nevyuzil ziadnu vyhodu. Len napr. uvediem priklad, vcera som bral nejake veci z Autokelly tu v Prešove od kamoša čo je tam obchodny zastupca a pytal som sa ho ci ma clen octaviaclubu nejaku zlavu pri predlozeni karticky. On ze o takom niecom nic nevie a pochybuje ze to funguje tu na Slovensku. Sice aj keby to fungovalo tak on mi da aj tak ovela vacsiu zlavu bez karticky. Nalepku mam na aute a aj mini dres co som si tak ci tak kupil. Takze z mojej strany tolko. A si myslim ze ked uz neplatim tak aspon robim reklamu clubu ked mam tu nalepku nie :) ? Takze vacsina zliav co ponuka clenstvo je platna hlavne v ČR a ked priratam postovne k nam, tak to si uz rovno kupujem veci tu. Ale nenahnevam sa ked mi odoberiete ikonku clena clubu v profile. A dufam, ze som sa teraz nikoho nedotkol a ani nikoho neurazil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 chalani kolko vas tu je z okolia Tn, Pb, Pu, Za ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 keby nas tu je viac by sme mohli dat spika niekde medzi TN - ZA co vy na to??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 ah jaj, skoda ze som tu snad jediny kosican 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Ja som z PO, ale to som tu uz asi písal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Lumi daj termin a uvidime.dva tyzne budem na sk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 jj zazrel som zmienku o presovskom autokelly... do presova mam vcelku blizko, v lemesanoch mam frajerku inak realne byvam este dalsich 15km od kosic smerom na madari, Zdana 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Dik šrac :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 no v lete by som si mozno aj spravil vyletik niekde na sr, kludne by som to spojil s nejakym zrazom :D akurat 1.7 ochadzam do cr, najprv na rock for people do hradca, a potom do prahy... moja prva x hodinova cesta autom za volantom, som zvedavy ako to zvladnem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 My ideme tiež 1x do Chorvatska 27.6. Ja mam uz pochodené s autíckom x km v EU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 tak ja mam len 20rokov, nejake km mam nabehane, soferujem podctivo od 18stky ale vsetko tuna po okoli... dokonca som si hned robil C, a C+E vodicak takze par km mam aj na V3Sske, alebo LKTcku v lese... buduci rok by som tiez rad skusil k moru autom... mozno sa podari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 My ideme tiež 1x do Chorvatska 27.6. Ja mam uz pochodené s autíckom x km v EU kam do chorvatska ides?? ja idem do chorvatska 30.6. vecer huba73: co sa tyka zrazu newem chcelo by to zopar clenov a dohodnut nejaky rozumny termin a miesto aby sme to mali zhruba narovnako ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.