cubecnik Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 (upraveno) Autor: Mr. Bean/CLEANFreaks/ Velké díky patří Honzovi aka Mr. Bean za jeho test univerzálních čističů známé spíš pod názvem APC (all purpose cleaner). Ve finále se dá říci, že každý z Vás má doma APC. Protože spousta výrobků v domácnosti jsou podobně zaměřené.Test je udělaný velice precizně. Z důvodu velkého množství fotografií je test vytvořen jako článek zde OctaviaClubu. Pokud si budete chtít udělat soukromý test doma, tak doporučuji SZ Honzovi, který určitě ještě nějaké vzorky (koncetráty) má navíc. Diskuzi na téma APC můžete rozvádět zde. Pokud máte vlastní poznatky tak sem snimi. http://www.octaviaclub.cz/clanky/detailing-velky-srovnavaci-test-univerzalnich-cisticu-701.html Seznam APC: Auto Finesse Total Interior Fabric & UpholsteryAuto Glym Interior ShampooBilt Hamber Surfex HDChemical Guys All Clean+Chemical Guys Green CleanChemical Guys Grime ReaperDodo Juice CrudzillaDodo Juice Total Wipe OutMeguiars APCValet PRO Citrus Pre WashValet PRO Classic APC Upraveno Březen 18, 2014 uživatelem cubecnik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Vzorků mám pořád dost :) http://detailingclub.cz/viewtopic.php?f=19&t=1044 Prodám set vzorků univerzálních čističů (tzv. APC). Nejedná se o žádné pár mililitrové vzorky, ale o koncentráty k přípravě půl litru APC různých druhů. Konkrétně se jedná o Dodo Juice Total Wipe Out, Meguiars APC a ValetPRO Classic APC. Všechno je ve své láhvi s rozprašovačem (2 běžné rozprašovače a jeden pěnovací). Stačí jen dolít vodou a máte celkem 1,5 litru různých čističů. Jako bonus přidám jednu utěrku z mikrovlákna. To vše za cenu 444,44 Kč. V ceně jsou 3 různé čističe, 2 rozprašovače + 1 pěnovací, mikrovláknová utěrka a poštovné po ČR (na SK se můžeme domluvit). Možné i osobní vyzvednutí v Praze. Ideální na vyzkoušení, pokud se vám nechce kupovat celé balení. Mám toho celkem dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Tak jsem do dnešního dne používal APC od Megsu a říkal jsem si, jak to krásně čistí, no když vidím ten test, tak přecházím na DoDo a nestačím se divit, jak ten Megs propadl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Neřek bych, že úplně propad. Já ho pužívám jako takový "plejtvací" APC. Ideální na podběhy, zárubně, gumový koberce apod. Za tu cenu je to dobrá věc. Ale Wipe Out čistí líp, no. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 18, 2014 Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Wipe Out je fakt parádní, sice je to jediný, co jsem zatím zkusil, ale už jsem s ním spokojenej ... ostatně jako skoro se vším od DODO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 jako moje první zkušenost s wipeoutem byla na extrémně špinavym a mastnym krytu motoru a to jsem čuměl co to dokáže nastříkal jsem to, oplách wapem nechal uschnout a prostě neuvěřitelný jak to prokouklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 U mě vede od doda Crudzilla - bezkonkurenčně nejlepší APC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.