ulman Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Prosím zkušenější bratry ve zbrani o radu.Mám Octavia 2 před fl.rv:2005,je to výbava elegance a mám tempomat,maxidot.První majitel si nenechal dát rádio škoda a dal si sám nějakou tatranku.Tu jsem red vyhodil a dal tam orígo audienci.Ted mě láká tam vrazit MF volant ale nevím když je to tato výbava bude podvolantová jednotka MF volant podporovat a nebo se bude muset měnit.A ještě co když tam dám né volant pro ten rok rv. ale dám tam tren nový tříramený???Pujde to,nebo se musí něco nakodovat??? Děkuji za trpělivost a fundované odpovědi Odkaz ke komentáři
Lukasek105 Odesláno Únor 13, 2014 Sdílet Odesláno Únor 13, 2014 Co takhle hledat o dodělaní MF volantu je tu toho hodně popsané a potřebuješ vyměnit volant, jednotku a kablík a samozřejmě nakodovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Prosím zkušenější bratry ve zbrani o radu.Mám Octavia 2 před fl.rv:2005,je to výbava elegance a mám tempomat,maxidot.První majitel si nenechal dát rádio škoda a dal si sám nějakou tatranku.Tu jsem red vyhodil a dal tam orígo audienci.Ted mě láká tam vrazit MF volant ale nevím když je to tato výbava bude podvolantová jednotka MF volant podporovat a nebo se bude muset měnit.A ještě co když tam dám né volant pro ten rok rv. ale dám tam tren nový tříramený???Pujde to,nebo se musí něco nakodovat??? Děkuji za trpělivost a fundované odpovědi Jak píše kolega o příspěvek výše. Nejlepší bude, když si počteš ZDE B) Tady zamykám ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky