Přejít na obsah

stříbrná Octa 1.9 TDI 81Kw

Doporučené příspěvky

změřil bych tu házivost kotouče i náboje, pak bych pokračoval dál, pokud by to bylo OK (horní uložení, ramena) ... možná bych zajel na STK a nechal si "proklepnout" tu nápravu ... ale prvně bych to fakt změřil :)

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

A dělá ti to hned? Nemůžou se ti ty kotouče zahřát a začne to pak? Každopádně, jestli jsi si opravdu jistý, že jsou kotouče vpořádku a nejsou to nějaky noname, tak zadní silentbloky v ramenach?

taky to může dělat i špátné vyvážení nebo pneu

Upraveno uživatelem ketys
Odkaz ke komentáři

Rozlezelo se mi to v hlave. Kola to byt nemuzou(hazelo by to porad), silentbloky ramene pochybuji jelikoz by to delalo pri pridkem brzdeni kdyz by se rameno pohlo dozadu a do neceho narazelo, ulozeni tlumice jsem delal pres 1,5rokem. Jedine na co kouonoit zda nejsou volne desticky v Cecku a netrepou se tam

Odkaz ke komentáři

Tadyjeste dalsi fotka, ale tady na ty fotcekola vypadaj jako 15" :-D Fotka druha je jak mi leze kolo z blatniku vpredu.

To johny, vim ze ne, ale mam tam gumove podlozky a nikdy nebyl problem, jak psal jarda vsude auta takto zvedaj(kdyz je za co :-D )

Kosin: ano to vim, mam vyhlidnuty nejaky pruziny ale otazka 30/30 nebo 40/40 na serii tlumicich? Jakou znacku doporucite? Zamlouva se mi eibach post-32937-1426631532517_thumb.jpgpost-32937-14266315503182_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Eibach je super, ale zvol spíše 40/30, když snížíš obě nápravy stejně tak budeš mít prdel o 1cm níž a budeš muset řešit podložky..

můžu ti doporučit Lowtec přes zdejšího člena Mato88, super cena, kvalita a pohodlí srovnatelné s Eibachem (srovnáno s autem Martina_TDI)

navíc lowtec umí 40/30 takže odpadá starost s podložkama dozadu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...