Guest Popel Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Rozhodl jsem s vámi podělit také o fotky a informace o mé Octavii. Motor: 1.4 TSI 103 KW Výbava: Elegance Přplatek: Xenonové světlomety s mlhovými světly CORNER Light Assistent Sunset Elegance plus Bez-klíčkové odemykání bez Safesystému Rádio Bolero Černá metalíza (Black Magic) Rezervní kolo (neplnohodnotné) Cena: 579 900 Kč Předání km: 6 Km Na auto jsem čekal asi 6 týdnů. Ale čekání se vyplatilo. Auto je super. Tiché, komfortní a dost pružné. Hrozně moc se mi líbí možnosti nastavení vozu. Zatím jsem najezdil bezmála 1000 Km a nenašel jsem jediné mínus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Krasavice. Vítej tady a přeju ať ti dále dělá radost a kilometry naskakují bez potíží. Jinak barvu chválím, mám ji taky, jen na starším modelu. Jen je hrozná na údržbu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Ahoj, 6 týdnů je krásná čekačka, tak ať slouží k Tvé spokojenosti. A že má ta černá něco do sebe ;). Alespoň chvíli po umytí je nádherná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 No právě, že jen chvíli po umytí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Popel Odesláno Únor 18, 2014 Sdílet Odesláno Únor 18, 2014 Ahoj, děkuji vám moc hoši Já taky doufám, že vše bude bez potíží. Dříve jsem měl jedničkovou octávku a byl jsem také moc spokojenej. Zrovna dnes, když jsem převážel lišty které mají 2.40 metru a plovoucí podlahu, jsem si uvědomil jak je to praktické auto. Mohu jen doporučit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Pěkné autíčko. Dobrá volba motoru. Ať ti dělá jen samou radost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Moc pěkná, ať dlouho dobře a spolehlivě slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Gratulujem, chválim výber motora. Podľa mňa ideálny motor pre O3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.