Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

ahoj mám otázku oktávie 1.6 74kw 98ka auto netáhne a je slyšet jak špatně pálí prostě se to hádá

při pokusu načíst auto mi to nechce najít ŘJ MOTORU když jí to po čase konečně najde tak to napíše špatná komunikace a nepustí mě to ani do měřenejch hodnot ani do základního nastavení jen dou rozkliknout chyby a tam to nic nehlásí

koukal sem a čistil kontakty konektoru řj nepomohlo to,kabeláž vypadá taky v pořádku

mám podezření že šla ŘJ motoru do háje má někdo zkušenost??

ostatní řj v autě to načítá bez problémů

další co sem zjistil tak auto má klidový odběr z baterie 120mA a trvá mu skoro 10minut než to padne na normální odběr 30mA

nemá někdo nákou zkušenost?

dík za reakce

Odkaz ke komentáři

takže přidám náký poznatky auto šlo na origo pořádnou diagnostiku ta řj bez problémů načetla nenašla žádnou chybu vypadá to že pořádně nepálí jeden válec auto navíc žere jak malej tank prozatim typujeme podpálený ventil nebo ventily o dalším vývoji budu informovat :asie:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

takže auto šlape jak hodinky chyba byla taková divoká trojkombinace za prvý přeskočenej rozvod o zub ale furt to nebylo ono pak se přišlo na to že nový kabely sou v háji prej velkej odpor a furt to nebylo ůplně ono tak došlo i na zapalovací cívku a majitel tvrdí že to takhle prej nikdy nejelo :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...