Alimen Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Zdravím, hledal jsem tu ,ale buď neumím hledat nebo jsem to nenašel :D Začínám uvažovat o té kůži na kapotu ,ale nechtěl bych tu jak zakrije i masku to je děný. Nevíte kde by se dala sehnat ta druhá co masku nezakrije pouze kapota je zakrytá ? :) Děkuj. Ali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 hlavně si pak dej pozor protože ta kůže často odře lak z kapoty..myslím že mato88 ji měl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 mato88 ti moze aj kozu zabezpecit aj poradit, ma ju stale na aute nahodenu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Vubec to nedelej, funguje to uplne stejne jako smirgl!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Děkuju matovy jsem napsal tak uvidíme :) Abych to nepoškrábal mě napadlo nalepit zespod semiš nabo něco :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 (upraveno) Ja myslim, ze by to zmatneni/obrouseni udelalo i neco klidne jemnejsiho. Upraveno Březen 4, 2014 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 K čemu je dobrá kůže na kapotě? Prosím nachytřete mne. Děkuju moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 No co jsem slyšel měla by to bát jako ochrana proti kamínkům,ale to nevím jistě . jinak asi spíš jen na okrasu a masírku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 vobec neskrabe lak,mam ju tam 4 roky a v pohode,treba ju ale sem tam dat dole,je to okrasa ktora v zime aj pomoze hlavne kvoli kamienkom,vyskusane dlhodobo,ale len tu znacku co mam ja,mozno ine znacky nie su az take dobre,neviem,neskusal som,i ked som mal v ruke JOM koze a uz na dotyk to bol uplny smejd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.