Fakt7 Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Zdravím, mam nasledovny problem. Dnes asi po 5 hodinach čo bolo auto odstavené ( rano bolo vsetko ok) som nastartoval a presiel asi 1 kilometer na pumpu. Ked som stadial odchadzal vsimol som si ze rucicka teploty chladiacej kvapaliny je uz takmer v kritickych hodnotach tak som s tym este chvilu isiel ci sa hodnota meni. Po chvile stupla na kriticke a spustila sa signalizacia prehriateho motora. Tak som zastavil nechal ochladnut a takto asi na 10 krat pokial som dosiel domov. Chladiacej kvapaliny je dost, oleja tiez. Nezaznamenal som ziadnu netesnost. Teraz asi po 3 hodinach je kontrolka stale v kritickych hodnotach co sa mi nezda lebo pochybujem ze by motor nevychladol. Len tipujem ze by to mohol byt snimac teploty chlad. kvapaliny, poistky su OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Jo jo, nejspíš čidlo teploty chladící kapaliny. Můžeš to pro jistotu prověřit diagnostikou, ale pokud to ani po 3 hodinách neklesne, bude to čidlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 a nejake cidlo termostatu alebo termostat to nemoze byt? Ak do rana neklesne tak je bezpecne s tym behnut znamemu do servisu nech to omrkne diagnostikou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 vadny termostat,vodna pumpa k.o. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 No už je to 6 hodín motor už je studený a kontrolka je stale rovnako v kritických hodnotách. predpokladam keby to je termostat a cidlo je dobre teplota by klesla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 To by určitě klesla. Zkus čidlo odpojit a natoč to bez něj. Jestli to nebude ukazovat nic, je to jasný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fakt7 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Skusil som, bez neho neukazuje nic a s nim max hodnotu. Alebo ked potocim skoci na 3/4 vratim ho do pociatocnej a spat a uz skoci na max hodnotu. Meral som odpor na kontaktoch 1-3 toho konektora a nameral som 2,95 kΩ. Dajme tomu ze v garazi je 10 stupnov tak by to malo odpovedat hodnote na tej krivke v DP. To ale este neznamena ze snimac je dobry. Ale jedna vec mi nesedí. niekde som čítal že kontrolka na palubovke a tá vedľa palivometra sú vzajomne nezávisle. A mne sa spustila sognalizacia aj tej na palubovke ktora blika. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.