Přejít na obsah

original Spider R17

15Dusan

Doporučené příspěvky

zdravym chlapy potrebujem pomoc lebo mam v plane kupit elektrony spider R17 orig. RS a chcel by som tam dat pneu 215/45 alebo 225/45 ale problem je v tom ze v TP mam len max R16 a tak ako to bude s zapisom do TP lebo viem ze skoda da typovy list na R17 za cca 33€ ale probem je v tom ze tie gumy sa mi nepacia a mam lahsi pristup k hore uvedenim pne.

Je mozne zobrat typovy list od Skoda na r17 a ist na stk s 215/45 pneu

Odkaz ke komentáři

Tak to si asi prvy... Ovsem ak nemas origo Rs

A mas uz ten typac? Vies spravit nejaku foto?

A k tym rozmerom... Na typaci mas uvedene presne rozmery diskiv a odpovedajucich pneu k tomu. Na obvodnom urade ti to zapisu do TP na zaklade typoveho listu. Takze absolvovanie STK je zbytocne a takisto svojvolna zmena pneu je pak pre zelenych len moznost na zarobok...

Odkaz ke komentáři

Momentálně řeším stejný problém - mám v TP max 205/55 R16 a teď nově mám Spidery 215/45 R17, které bych chtěl zapsat do TP.

Kontaktoval jsem odbor dopravy v Brně kde mi řekli, že jsou tři možnosti: typový list dodávaný ke kolům, atest a tím pádem vystavený nový typový list a nebo jelikož se jedná o originální Škodovácká kola, tak stačí potvrzení z autorizovaného servisu na hlavičkovém papíru.

Byl jsem zatím jen v Porche Brno, kde si to vyfotili a poslali to do Škodovky a ti to následně zamítli. Bylo mi ale řečeno, ať tam zkusím sám napsat a třeba to povolí.

Do Škodovky jsem psal včera - zatím žádná odpověď.

Odkaz ke komentáři

Filos: Skodovka ti to nikdy nepotvrdi ;) Kdyz me posles adresu tak ti poslu TL kterej man od Dodo36 a s tim ti to na urade na pohodu zapisou ;) Teda dal me na nej na urade razitko,ale nemelo by to vadit ;)

PS: Jenom tady na foru jsou popsanny tuny jak na to a jak zapisovat ;) Tak proc kua nectete!!!

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...