Lancelot Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Téma na pro zimní tady je, myslím, že od věci nebude i speciální téma pro letní. Letos mě čeká nákup nových pneu na FI v rozměru 185/60 R14, tak zvažuji co koupit v cenové relaci okolo 1000 Kč/ks max do těch 1300 Kč. Předchozí letní jsem měl Barum Bravuris a byl jsem s nimi spokojený, vydržely 3 sezóny nějakých 30 tis. km. Teď jsem se koukal a docela mě zaujaly Hankook K425 Kinergy Eco, reakce na ně veskrze pozitivní. Dále jsem se díval na Pirelli P6 Cinturato, ale tam někteří psali, že se blbě sjíždějí a dělá se na nich pilka. Hlavním kritériem je pro mě asi hlučnost. Díky za názory a případné další tipy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
guzu86 Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 jsem měl P6 a na mě to bylo hlučný až moc, na octě mám Goodyear Duragrip a ty se mi zdají OK a hlučný taky nejsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 hele proc to davate jako druhy tema kdyz asi o centimetr nad tim je tema : prezouvani na letni sezona 2014??? tam uz se resi gumy na letosni leto, je idealni pokracovat tam a nedelat tady dve temata o gumach ne? dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Jsem to právě nechtěl motat do toho tématu o přezouvání, tam se řeší kdy a proč už nebo ještě ne. Ale pro mě za mě to slučte, smažte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Vždyť v kazde sekci aut je zimní pneu a letní pneu témata:)) Pak tu člověk hledá hodinu:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 no prave ze v tom prezouvacim se vede uz dosti dlouha debata o tom jaky pneu vybrat, plusy minusy, zkusenosti... ono b to mmozna melo jit do technickych spolecnych temat, ale jak pise Seda, je to skoro u kazdyho modelu jeste zvlast... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.