Přejít na obsah

čerpadlo ostřikovače - vypadlá hadička

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

trochu infa o autu s poruchou: Octavia Tdi 66kw ALH 2003.

Dnes po dvou dnech po posledním doplnění kapaliny do ostřikovačů jsem musel opět doplňovat, ale jelikož jsem stěrače nepoužil tolikrát, aby mi naskočila informativní kontrolka na palubním počítači, začal jsem se obávat, že je problém jinde než ve spotřebě. Po otevření kapoty se mi naskytl pohled na prázdnou nádobu, takže jsem neváhal a začal doplňovat. Po doplnění a utišení vyprazdňujícího se kolegy stojícího vedle mě zvuk dopadající kapaliny na zem nepřestával utlumovat, okamžitě jsem tedy hledal závadu, která se nikde neskrývala. Chybějící hadička na čerpadlu ze strany bližší ke mně (stojím před předním nárazníkem) dostala mou pozornost. Vydal jsem se tedy hledat chybějící hadičku. Po demontáži nádoby s chladící kapalinou a filtru paliva jsem se dostal ke šroubu držící zásobní nádobu na 5,5l kapaliny. Ovšem že šrouby šly lehce dolů, ale nádobka asi nechodila na taneční. Začal twist... Po půl hodině moje ruce a nervy sabotovaly ten kus plastu páčící se v útrobách své špeluňky. Z tohoto důvodu Vás žádám o radu, kde prosím Vás nahmatám tu přívodní hadici pravděpodobně zadního ostřikovače?? V těsném okolí se nevyskytuje a nevím jak si tu ruku víc zlomit abych něco někde nahmatal. Díky za každou radu. LKN

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...